Dunja Delić članica Uprave MultiPlusCarda, a Vedran Papić član Uprave PIK Vrbovca

Oboje su najveći dio karijere gradili u kompanijama Fortenova grupe te su već duži niz godina članovi menadžment timova, odgovorni za razvoj strategija, budžetiranje i planiranje u svojim sektorima te, svaki u svom području, zajedno sa svojim timovima, pružanje podrške svakodnevnom operativnom poslovanju kompanija

Sredinu kolovoza i početak rujna obilježava novo jačanje najviših upravljačkih timova u operativnim kompanijama Fortenova grupe MultiPlus Card (MPC) i PIK Vrbovec, objavljeno je iz kompanije. Tako je Dunja Delić, uz svoju dosadašnju poziciju direktorice Sektora marketinga u Konzumu, preuzela i dodatnu funkciju članice Uprave MPC-a, dok Vedran Papić, MBA uz dosadašnju poziciju direktora sektora logistike i operativne podrške u PIK Vrbovcu, od 1. rujna 2023. postaje i član Uprave PIK Vrbovca.

Oboje su najveći dio karijere gradili u kompanijama Fortenova grupe te su već duži niz godina članovi menadžment timova, odgovorni za razvoj strategija, budžetiranje i planiranje u svojim sektorima te, svaki u svom području, zajedno sa svojim timovima, pružanje podrške svakodnevnom operativnom poslovanju kompanija.

Dunja je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a u Konzumu radi od 2014. Njezini počeci u maloprodaji i marketingu sežu u 2007. kada se zaposlila u marketingu Mercatora H. Tamo je napredovala od samostalne stručne suradnice za istraživanje tržišta, preko voditeljice do direktorice marketinga. Konzumu se pridružila 2014. na poziciji rukovoditeljice promocija, a od 2017. vodi cijeli marketinški tim domaćeg maloprodajnog lanca te ima iznimno dobar uvid u stanje na tržištu maloprodaje u Hrvatskoj. Dunja je i inicijator brojnih razvojnih aktivnosti zahvaljujući kojima je Konzum danas prepoznat kao uspješna i društveno odgovorna kompanija koja potiče zdrave navike kod svojih kupaca, podržava domaću proizvodnju i sudjeluje u životu zajednica u kojima posluje.

Vedran je svoju poziciju u logistici u PIK Vrbovcu preuzeo 2017., a upravljao je cijelim sektorom opskrbnog lanca s više od 500 zaposlenika podijeljenih u 5 odjela, pri čemu PIK Vrbovec danas upravlja sa distribucijom robe u hladnom režimu za sve proizvodne kompanije Fortenova grupe u Hrvatskoj.

Od 2008. je u Zvijezdi radio u službi nabave, da bi od 2013. do 2017. radio kao Voditelj operativnog planiranja i Direktor operativnog planiranja u Zvijezdi, a uspješno je upravljao timom za Integrirano poslovno planiranje (IBP). Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, a Executive MBA stječe na IEDC Bled School of Management u Sloveniji 2016.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakBenzinske postaje – Glavni pokazatelji maloprodajnog kanala
Sljedeći članakWillem Jan Beerthuis – Bekaert