Dva nova okusa omiljenih Dr. Oetker Vitalis mueslija

droetke-vitalis-choco-duo-375gdroetker-vitalis-jogurt-jagoda-375gChoco duo i Jagoda – jogurt za savršen početak dana

Za sve ljubitelje ukusnog i zdravog doručka Dr.Oetker predstavlja nove Vitalis muesle – Choco Duo i Jagoda – jogurt. Vitalis muesli vrhunske su kvalitete, odličnog okusa i biranih sastojaka te jamče najbolji početak aktivnog dana. Vitalis muesli proizvode se u Njemačkoj za cijelu Europu čime je njihova kvaliteta zagarantirana, što su prepoznali i hrvatski potrošači, jer je Vitalis najomiljeniji i najuspješniji brend mueslija na našem tržištu.

Vrhunski okus Vitalis Choco Duo mueslija donosi kombinacija dvije vrste čokolade – najfinije mliječne i najnježnije bijele s ukusnim hrskavim crunchiesima dobivenim od pahuljica cjelovitog zrna zobi i posebnim procesom prženja uz dodatak komadića badema.

Za one koji vole ukusan, lagan i osvježavajući doručak, nema boljeg izbora od Vitalis Jagoda – jogurt mueslija s listićima topljivog jogurta, komadićima jagode te pšeničnim pahuljicama punog zrna.

Ukusni i hrskavi Vitalis Choco Duo i Jagoda – jogurt muesli učinit će jutro omiljenim dijelom dana svakog zaljubljenika u zdrav obrok koji pruža vitalnost i energiju.

Dr. Oetker Vitalis Choco duo i Jagoda – jogurt muesli mogu se pronaći u svim trgovinama po preporučenoj MPC cijeni od 21,50 kn kao i ostali Dr. Oetker muesli u pakiranjima od 375 g.

Prethodni članakNa Vinistri čak 130 izlagača
Sljedeći članakSredstva za čišćenje kućanstva: Čišćenje police