Eurovoće na međunarodnom sajmu hrane “Salima” u Brnu

salima-2012-hrvatski-izlagaci-003Od 28. veljače do 2. ožujka 2012. godine u češkom Brnu održan je Međunarodni sajam prehrane “Salima 2012” na kojem je svoje proizvode izložilo ukupno 1195 izlagača iz 28 zemalja.

Glavni koordinator nastupa hrvatskih tvrtki na ovom sajmu bila je HGK – Županijska komora Virovitica koja je, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede i Sektorom za trgovinu HGK, prezentirala gospodarstvo Hrvatske i tvrtke iz poljoprivredno-prehrambene djelatnosti.

Na sajmu se predstavilo 25 izlagača iz Republike Hrvatske, od čega 13 izlagača s područja Virovitičko-podravske županije, među kojima i Eurovoće iz Orahovice koje je pod svojim brendom DoOra predstavilo  “kiseli” i “slatki” program konzerviranog voća i povrća.

Izložbeni prostor Hrvatske gospodarske komore posjetili su: Petr Bendl, ministar poljoprivrede Republike Češke sa suradnicima, Tomislav Vlahutin, drugi tajnik u Veleposlanstvu RH u Češkoj, Radoslav Klepač, direktor Odjela za međunarodne odnose i vanjske poslove Sajma Brno, Tomaš Kuchta, savjetnik za trgovinu Veleposlanstva Češke u RH, Robert Vindiš, direktor Czech trade, te veliki broj poslovnih i ostalih posjetitelja.

Prethodni članakPredstavljanje Karlovačko Radler grejpa
Sljedeći članakPBZ Card uručio donaciju Klinici za dječje bolesti Zagreb