Eurovoću tri prestižna priznanja za kvalitetu

eurovoce-dodjela-priznanja-ljubo-vracar-miroslav-pernar-stevan-farkasU sklopu 79. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu održana je dodjela priznanja za kvalitetu u kategoriji voća i povrća na kojem su Eurovoću, proizvođaču pasteriziranog voća i povrća iz Orahovice, uručene tri zlatne medalje i posebna povelja za kvalitetu, izvijestili su iz ove tvrtke.

Eurovoće u kategoriji voća i povrća prijavilo tri proizvoda brenda DoOra (Krastavac exclusive 670 g, Ajvar blagi 700 g i Kompot višnja 680 g) te je za sva tri osvojilo zlatnu medalju.

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu s najvećom i najdužom sajamskom tradicijom u regiji ocjenjuju najeminentniji stručnjaci iz svih relevantnih znanstveno-stručnih institucija, što je razlog više da se ova priznanja visoko cijene, navode iz Eurovoća te dodaju kako, u izuzetno jakoj konkurenciji iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije, ova priznanja potvrđuju kvalitetu njihovih proizvoda Eurovoća te poziciju jednog od vodećih proizvođača pasteriziranog voća i povrća u regiji.

eurovoce-novosadski-sajam-zlatna-medalja“Povelja i priznanja za kvalitetu rezultat su dugogodišnjeg rada i ulaganja u proizvodne procese i suradnju s kooperantima. Ovaj oblik rada osigurava da se proizvodi u najkraćem mogućem roku nađu u sustavu od polja do stola što omogućava da se svakom proizvodu pozorno prati i kontrolira životni ciklus, a sve s ciljem postizanja visoke kvalitete, očuvanja hranjivih sastojaka i izvornosti okusa”, ističe se u priopćenju.

Također se navodi kako Eurovoće godinama ulaže u poboljšanje poslovanja, što dokazuje i implementacija sustava upravljanja sigurnošću hrane po normi ISO 22000:2005 te principa dobre proizvođačke prakse po načelima HACCP.

Prethodni članakNestlé Purina u akciji “Udomljavanje je fora!”
Sljedeći članakBlagi rast dobiti H&M-a unatoč većim troškovima