Fa proizvodi za njegu tijela: Deosprej, roll-on i stick

Fa na tržištu proizvoda za njegu tijela konkurira dezodoransima koji se mogu pronaći u svim trgovačkim lancima u Hrvatskoj.

Fa paleta dezodoransa jako je široka; sastoji se od deosprejeva, roll-onova i stickova te pokriva sve osnovne potrebe potrošača. Osim što postoje dezodoransi za žene i muškarce, oni se dijele na alkoholne i antiperspirante.

Osnovno pakiranje deosprejeva je bočica od 150 ml, a kao promotivno pakiranje postoji i bočica od 200 ml, dok stickovi i roll-onovi dolaze u pakiranju od 50 ml.

Najprodavanija linija ženskih dezodoransa je Fa Pink Passion koja, osim ugodnog cvjetnog mirisa, sadrži formulu prilagođenu koži koja pruža 48 h zaštite protiv neugodnih tjelesnih mirisa i pouzdanu dugotrajnu svježinu bez bijelih tragova na koži i odjeći.

Najprodavanija linija muških dezodoransa je antiperspirant Fa Double Power Power Boost koji pruža 72 h ultra suhe deo-zaštite te uklanja neugodne tjelesne mirise uzrokovane bakterijama.

Zadnji noviteti Fa dezodoransa obuhvatili su i ženski i muški segment.

Romantic Moments, linija romantičnog mirisa bijele ruže, sastoji se od deospreja i roll-ona. Obogaćena kašmirom pruža 48 h zaštite protiv neugodnih tjelesnih mirisa te ne ostavlja bijele tragove. Attraction Force linija za muškarce sastoji se od deospreja, roll-ona i sticka. Zavodljivog je mirisa s formulom obogaćenom feromonima.

Prethodni članakHrvatski duhani: Zbog mraza smanjen urod duhana
Sljedeći članakZavršena humanitarna akcija Hrabri psi