FoodTech Tomorrow: Međunarodni online event o trendovima u industriji hrane i pića

Budite ispred svih i saznajte koji su najnoviji trendovi u industriji hrane i pića na međunarodnom online eventu koji će se održati 20. travnja s početkom u 9 sati

FoodTech Tomorrow – Trendovi u prehrambenoj industriji – dvosatni je online event koji okuplja dionike iz svih krajeva prehrambene industrije kako bi razgovarali o budućim trendovima, izazovima i mogućnostima sutrašnjice.

Događaj služi kao platforma za nadahnuće i razmjenu ideja stručnjaka ove industrije, kao i javnosti. Fokus je stavljen na pogled u budućnost industrije hrane i pića, a okuplja zanimljive govornike.

Domaćini online eventa su Infor i Elvenite. Infor je softver kompanija usredotočena na poslovne aplikacije za organizacije, koje se pružaju putem oblaka (cloud), dok se Elvenite usredotočio na digitalizaciju industrije hrane i pića savjetovanjem u ERP-u, poslovnoj inteligenciji i uslugama poslovnih procesa.

U dvosatnom eventu dočekat će vas sljedeći govornici i teme:

• Moderator: Håkan Strömbeck, Sr, direktor strategije i industrije strategije, Infor
Koji su razlozi za poslovna rješenja koja su uvijek aktualna i postoje li preduvjeti za to.

Sepehr Mousavi, zagovornik futurista i inovacija, SweGreen
Sepehr Mousavi multikulturni je futurist i zagovornik zelenih inovacija. Jedan je od suosnivača Agtecha i inovacijskog pothvata vertikalne poljoprivrede sa sjedištem u Stockholmu, SweGreen. Sepehr je aktivan u prehrambenoj i poljoprivrednoj industriji više od deset godina te će prikazati futuristički scenarij oko oblikovanja budućnosti hrane, tekuće društveno-tehničke tranzicije, novih pametnih rješenja i uloge skokovitih inovacija iz vertikalne poljoprivrede poput primijenjene umjetne inteligencije i robotike.

Agnes Lindell, voditeljica podataka o tvrtki, Elvenite
Mnogo tvrtki teži tome da se organizacija temelji na podatcima. To je još očitije u F&B-u segmentu koji je formiran propisima o sljedivosti, mogućnostima dobivanja mišljenja ljudi i stalnoj brzini te donošenju brzih i točnih odluka.

Marcel Koks, direktor F&B industrije i strategije rješenja, Infor
Koji su glavni pokretači industrije u industriji hrane i pića te kako industrija 4.0 može pomoći u postizanju sljedeće razine produktivnosti, sigurnosti hrane, transparentnosti i održivosti.

Andreas Stjärnhem, kreativni direktor, Sticky Beat Innovationsbyrå
Uz ogroman interes za digitalne inovacije i još veću ljubav za sutra, Andreas će vas povesti u uvide i mišljenja o kulturi i identitetu hrane u digitalnoj eri.

Pridružite se inovativnom i edukativnom online eventu preko linka.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakStudija pokazuje da se 83% Europljana želi angažirati u zaštiti okoliša
Sljedeći članakMraz prouzročio velike štete na šećernoj repi u Francuskoj