Gavrilović razveselio Dariju Miljenović vozilom Volkswagen take up! 1,0

daria-miljenovic-preuzela-kljuceve-glavne-nagrade-gavrilovicaSMS nagradna igra “U poteza tri vozi se i ti!” Mesne industrije Gavrilović dobila je još jedan sretan nastavak. Daria Miljenović iz Moravica postala je ponosna vlasnica vozila Volkswagen take up! 1,0 zahvaljujući sudjelovanju u nagradnoj igri u trgovačkom lancu Gavranović koja je trajala od četvrtka, 22. rujna do srijede 9. studenoga 2016. godine.

“Daria Miljenović iz Moravica i njena obitelj su presretni i oduševljeni. Mi pogotovo dijelimo njihovo zadovoljstvo jer se radi o dugogodišnjim kupcima Gavrilović proizvoda u dućanima Gavranović. Kada smo ih obavijestili da je Daria dobitnica automobila, bili su u šoku i nevjerici par dana dok sve nije sjelo na svoje mjesto. Tata, koji će voziti auto dok Daria ne navrši 18 godina, već je naručio posebne tablice za kćerin auto, a Daria se već u mislima priprema za vozački ispit na koji će krenuti sljedeće godine. Naš Volkswagen take up! 1,0 zaista je otišao u prave ruke”, tom prilikom je izjavio Mario Zbiljski, direktor sektora prodaje i marketinga Mesne industrije Gavrilović.

Na primopredaji glavne nagrade ispred trgovine Gavranović u Glini, uz predstavnike Gavrilovića, sretnoj dobitnici pridružila se vlasnica trgovačkog lanca Gavranović Nataša Gavranović i referent prodaje poslovnice Porsche Inter Auto Luka Brodić.

Nisu izostale niti kvalitetne mesne delicije poput mortadele San Giorgio u čijoj su izvornoj talijanskoj recepturi mogli uživati svi prisutni ljubitelji Gavrilovićevih proizvoda. Kao što samo ime nagradne igre kaže, vjerne kupce Gavrilovića dijelila su samo tri poteza do glavne nagrade.

Dovoljno je bilo kupiti bilo koji Gavrilovićev proizvod u trgovačkom lancu Gavranović diljem Hrvatske, sačuvati račun te broj računa i osobne podatke poslati SMS porukom na broj nagradne igre. Kupci Gavrilovićevih proizvoda, osim glavne nagrade mogli su osvojiti sedam mobilnih uređaja Samsung A3 tijekom trajanja nagradne igre od četvrtka, 22. rujna do srijede 9. studenoga 2016. godine.

Osim sretne vlasnice vozila, svakog tjedna bio je izvučen i dobitnik mobilnog uređaja Samsung A3, a njihova su imena objavljena na internetskoj stranici www.gavrilovic.hr.

Prethodni članakAmerikanci ispeglali 1,15 milijardi dolara na Dan zahvalnosti
Sljedeći članakLabud blizu ulaska u najveći ukrajinski trgovački lanac