Gebrüder Weiss ponovno Partner godine društva System Alliance

Među najeefikasnijim partnerima europske mreže zbirnog transporta su i njemačke tvrtke L.W. Cretschmar i Heppner kao pobjednici u kategoriji Kvaliteta. Groupa Heppner i francuski Ormes pobjednici su u kategoriji Poboljšanje godine

Austrijska tvrtka Gebrüder Weiss četvrti puta za redom osvojila je nagradu “Partner godine” na godišnjoj Skupštini članova System Alliance Europe održanoj u Amsterdamu.

Među najeefikasnijim partnerima europske mreže zbirnog transporta su i njemačke tvrtke L.W. Cretschmar i Heppner kao pobjednici u kategoriji Kvaliteta. Groupa Heppner i francuski Ormes pobjednici su u kategoriji Poboljšanje godine. Kriteriji su utvrđeni na temelju mjesečnih ocjena kvalitete i kvantitete.

Gotovo 60 sudionika slavilo je pobjednike i njihova postignuća uz vožnju brodom amsterdamskim kanalima i na zajedničkoj večeri.

System Alliance Europe ujedinjuje kompetenciju vodećih srednjih špediterskih tvrtki. Ako se klijent obrati regionalnom prijevozniku, dobit će potpuno stručno znanje europske platforme za zbirni teret. Visoki standardi kvalitete, transparentni postupci i pouzdani transport zajamčeni su organizacijskim i informativno-tehničkim smjernicama. Gebrüder Weiss je službeni partner System Alliance Europe.

Prethodni članakSberbank pregovara o zamjeni dionica Mercatora za udjel u Agrokoru
Sljedeći članakSP u nogometu: Više od igre