Glavna tema četvrtog DIABLOGA je Utjecaj kao biznis

Glavna tema ovogodišnjeg DIABLOGA, Utjecaj kao biznis, bavi se iskustvima influencera i blogera u poduzetništvu, medijskom biznisu i društveno angažiranim projektima

Nikola Stolnik

Četvrto izdanje DIABLOGA, jedinstvene konferencije koja se bavi blogerima, influencerima i kreatorima sadržaja ove će se godine održati u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, u srijedu, 20. studenoga.

Glavna tema ovogodišnjeg DIABLOGA, Utjecaj kao biznis, bavi se iskustvima influencera i blogera u poduzetništvu, medijskom biznisu i društveno angažiranim projektima, a po prvi put će uključiti i poslovne lidere kao influencere, odnosno zagaziti u domenu Employer Brendinga.

Na tu temu predavanje će održati Jelena Jelušić, Employer Branding Manager u kompaniji A1, koja će kroz nekoliko konkretnih primjera ispričati kako i zašto A1 angažira svoje zaposlenike kao influencere.

Nikola Stolnik, osnivač i direktor internacionalne e-sport platforme Good Game Global koja vješto spaja Employer Branding, gaming i team building, pričat će o fenomenu e-sporta i utjecaju kojeg ta industrija ima na milijune ljudi u svijetu.

Za četvrto izdanje DIABLOGA upravo su putem sustava Entrio otvorene rane prijave po cijeni od 500 kuna, a sve novosti mogu se pratiti na web stranici diablog.hr kao i na DIABLOG Facebook i Instagram stranicama.

Prethodni članakICT sektor prošle godine rastao više od tri milijarde kuna
Sljedeći članakSPAR daje priliku lokalnim vinarima da se predstave kupcima diljem Hrvatske