GLS je nova dostavna služba Abrakadabre

Abrakadabra nagrađuje svoje kupce povodom sedmog rođendana

Abrakadabra webshop je svojim kupcima ponudio novu fleksibilnost odnosno mogućnost biranja između čak tri načina dostave. Uz već dostupne dostavne službe, Overseas Express i Tisak, Abrakadabra webshop je uveo novu dostavnu opciju – GLS. Nova GLS usluga omogućuje kupcima praćenje pošiljki u stvarnom vremenu te sve detalje vezane uz dostavu, a moguće je i preuzimanje paketa na GLS prikupnim mjestima kao i na kioscima Tiska, čime vjerno prati potrebe i želje svojih kupaca. Naime, neke od želja kupaca i općenito korisnika webshopova, odnose se uglavnom na mogućnost preuzimanja pošiljki s paketomata, odabir vremena isporuke te mogućnost biranja između različitih dostavnih službi. Tako je uvođenjem GLS-a, Abrakadabra svojim kupcima omogućila još bržu i fleksibilniju isporuku pošiljki.

Uz to, webshop Abrakadabra je povodom svog sedmog rođendana pripremio brojne dodatne pogodnosti i akcije kako bi se kupcima zahvalio na povjerenju i zajedno s njima proslavio rođendan. U prvom tjednu travnja, kupci mogu uživati u dodatnih 7 posto popusta na odabrani asortiman. U narednim tjednima kupce čeka i velika nagradna igra te dodatni popusti za plaćanje određenim karticama.

Plaćanje je na Abrakadabri moguće do čak 24 rate bez kamata, a dostava je besplatna na sve kioske Tiska diljem Hrvatske. Kao dugogodišnji partner MultiPlusCard programa vjernosti, webshop svojima kupcima omogućuje i sakupljanje nagradnih bodova u obliku BONUS eura prilikom svake kupnje.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPodaci o online potražnji otkrivaju kako Hrvati planiraju provesti uskrsni vikend
Sljedeći članakNjemački trgovci spustili cijenu kave za 20 posto