Heineken kampanja za UEFA Ligu prvaka

Heineken ima novi TV spot za UEFA Ligu prvaka, pod nazivom “Prep Talk”, a u glavnoj ulozi je dvostruki osvajač UEFA Lige prvaka, Jose Mourinho dok je redatelj spota Guy Ritchie

Ova reklama dio je Heinekenove kampanje “Champion the Match” koja kroz TV i digitalne kanale prati aktualnu sezonu Lige prvaka 2016./17. U spotu se Mourinho na strastven i motivirajuć način obraća navijačima diljem svijeta.

Poziva ih da se pripreme za utakmicu te večeri, bez obzira u kojem se dijelu svijeta ili kojoj vremenskoj zoni nalaze.

Filip Rabuzin, direktor marketinga kompanije Heineken Hrvatska, istaknuo je: “Priprema za gledanje utakmice UEFA Lige prvaka čini to iskustvo još uzbudljivijim. Uz dozu iščekivanja i uloženog truda navijači i njihovi prijatelji imat će još bolje iskustvo. No, ponekad je potrebno malo inspiracije, a tko ih može bolje motivirati nego Jose Mourinho.”

Jose Mourinho je rekao: “Heineken je bio uz mene tijekom cijele karijere u UEFA Ligi prvaka. Sviđa mi se ono što brend predstavlja posebice jer šalje poruku o odgovornoj konzumaciji. Snimanje spota ‘Prep Talk’ bilo mi je novo i vrlo ugodno iskustvo, a Guy Ritchie je izvrstan ‘trener’ i definitivno je izvukao najbolje od mene.”

Kampanja se emitira u više od 90 zemalja, uključujući i Hrvatsku.

Prethodni članakPredstavljena nova Friskies Hairball hrana za mačke
Sljedeći članakRamljak: Plaće do petka, ne zna se dug koncerna