Heineken te vodi u New York

Heineken, najinternacionalnije pivo na svijetu, u sklopu svoje globalne kampanje “Cities of the world” za potrošače u Hrvatskoj organizira nagradnu igru u partnerstvu s Konzumom. Glavna nagrada je fantastično putovanje u jedan od najpoznatijih i najuzbudljivijih svjetskih gradova – New York.

Heineken je vodeće međunarodno premium pivo na svijetu te istinski globalni brend koji je dostupan u čak 179 zemalja svijeta.

Osim što je dostupan u gotovo svakoj zemlji svijeta, Heineken svojim odraslim potrošačima osigurava sjajna iskustva i brojne prigode za uživanje. Gradovi diljem svijeta upravo to nude – nova iskustva i nove avanture.

Zbog toga Heineken organizira nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada uzbudljivo putovanje u New York. Pobjednik nagradne osvojit će fantastičnu gradsku avanturu te će uživati u New Yorku i osjetiti puls ove kozmopolitske metropole.

Nagradna igra traje do 31. prosinca 2014. godine. Za sudjelovanje u nagradnoj igri treba se prijaviti putem aplikacije te unijeti broj računa iz Konzuma kao dokaz kupnje jedne litre Heinekena.

Prethodni članakAtlantic Grupa preuzela tvrtku Foodland
Sljedeći članakPredstavljena akcija “Donesite i vi osmijeh u bolnice”