Henkel ponovno nagrađen certifikatom Poslodavac Partner

Tvrtka Henkel Croatia je i u ovogodišnjem procesu certifikacije demonstrirala da HR doživljavaju kao strateški partner biznisu te da velik fokus stavljaju na održavanje partnerskog odnosa sa svojim zaposlenicima

Certifikat Poslodavac Partner i ove je godine dodijeljen tvrtki Henkel Croatia koja je tako ponovno demonstrirala svoju predanost kvalitetnom upravljanju ljudskim resursima. Henkelu je Certifikat uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave Selectia, na dodjeli održanoj u Zagrebu.

Tvrtka Henkel Croatia je i u ovogodišnjem procesu certifikacije demonstrirala da HR doživljavaju kao strateški partner biznisu te da velik fokus stavljaju na održavanje partnerskog odnosa sa svojim zaposlenicima. Stručni tročlani certifikacijski tim posebno je pohvalio Henkelove procese regrutiranja i selekcije, koji uključuju korištenje raznolikih regrutacijskih kanala te kvalitetne procese uvođenja novih zaposlenika u posao.

Tvrtka se istaknula i odlično postavljenim sustavom procjene radnog učinka zaposlenika i njegovom jasnom povezanošću sa sustavom nagrađivanja, pri čemu su zaposlenicima dostupni razni oblici materijalnih i nematerijalnih benefita. U Henkelu Croatia naglasak se stavlja i na društveno odgovorne aktivnosti i pružanje doprinosa zajednici te stoga tvrtka svake godine donira određene iznose za svrhe u čijem odabiru sudjeluju zaposlenici, koji sudjeluju i u provođenju brojnih humanitarnih inicijativa koje tvrtka svake godine provodi.
Tim Henkel Croatia primio je sedmi put zaredom certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke Selectio.

“Primitak certifikata Poslodavac Partner je za našu kompaniju velika čast, ali i istovremeno obveza. To je priznanje kvalitete našeg upravljanja ljudskim resursima, a podupiru ga odlični poslovni i proizvodni procesi i izuzetni ljudi. S tim certifikatom smo dokazali da dostižemo visoke standarde na području zapošljavanja, obrazovanja i razvoja naših zaposlenih, i da su odnosi na radnim mjestima ključni za naše djelovanje. Naravno, to nije gotova priča, u procesu pridobivanja certifikata smo prepoznali područja na kojima želimo biti još bolji i efikasniji te ćemo se na njih dodatno fokusirati u budućnosti”, kazala je Blanka Žerjav, Direktorica ljudskih resursa.

Sandra Kroflin, HR Business Partner je istaknula kako Henkelovu organizacijsku kulturu odlikuju poduzetničko razmišljanje i kontinuirana spremnost na promjene. “Raznolikost radnog mjesta koja se očituje i u sklonostima, znanju i vještinama naših zaposlenika predstavlja važnu vrijednost i konkurentsku prednost. Iz tog razloga podržavamo naše zaposlenike u njihovu samostalnom razvoju, cijenimo ih, pružamo im izazove te nagrađujemo. Certifikat Poslodavac Partner je potvrda da smo ustrajni u postizanju izvrsnosti u našim HR procesima.”

Vedrana Jurić, HR Recruitment Specialist, je dodala kako je veliko zadovoljstvo 7. put zaredom primiti certifikat Poslodavac Partner u ime kompanije Henkel te zahvalila stručnom timu što su prepoznali njihov trud u upravljanju ljudskim resursima i ulaganju u zaposlenike. “Svi znamo da su ljudi najveća vrijednost kompanije i ova nagrada nam je samo dodatan poticaj da se nastavimo još i više truditi te dovedemo naš sustav na još i višu razinu”, zaključila je.

Prethodni članakPožega dobila svoj prvi Spar supermarket
Sljedeći članakIstočna Europa i Azija poduprli rast prihoda njemačkog veletrgovca Metroa