HoReCa PRO: Nova platforma za profesionalce u ugostiteljstvu

Platforma obećava pružiti dublji uvid u industriju putem ekskluzivnih analiza, istraživanja i konkretnih brojčanih pokazatelja

Na nedavnom Weekend Food Festivalu premijerno je predstavljena HoReCa PRO – informativna platforma namijenjena profesionalcima u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i catering industriji.

Ova platforma nije samo još jedan izvor vijesti, nego obećava pružiti dublji uvid u industriju putem ekskluzivnih analiza, istraživanja i konkretnih brojčanih pokazatelja. Naglasila je to urednica HoReCa PRO platforme Paulina Mlinarić koja je najavila i organizaciju manjih konferencija, radionica te produkciju ekskluzivnog video sadržaja i webinara. Svi ovi resursi bit će dostupni isključivo članovima HoReCa PRO kluba putem web stranice horecapro.hr.

Uz predstavljanje na svečanoj večeri na kojoj je kuhao chef Teo Ivanišević, platforma je prezentirana i na tematskom štandu na kojem su posjetitelji Weekend Food Festivala mogli kušati najbolje istarske proizvode poput linije Tartufi Istra, pjenušavih vina Vino Veritas, najboljeg džina na svijetu Aldo 52 te Istriane, maslinovog ulja koje je požnjelo nekoliko nagrada na ovogodišnjim Danima komunikacija. Ipak, najveća atrakcija štanda bio je Illusion Sloe Gin od crnog trna koji je oduševio sve koji su ga imali priliku kušati.

HoReCa PRO platforma dio je mreže poslovnih medija i događaja tvrtke B2B GLOBAL, koja uključuje Ja TRGOVAC, Supply Chain Magazin, Zlatnu košaricu i Supply Chain Forum.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakOdabrani proizvod godine – Kupci odabrali najbolje proizvode i marke povjerenja
Sljedeći članakKing Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju