Hrvatski izlagači na Međunarodnom sajmu prehrambene industrije ANUGA 2011.

anuga-2011-najavna-konferencija-za-medije-largeNa najvećem svjetskom sajmu hrane i pića nastupit će 10 hrvatskih izlagača

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja deset će hrvatskih tvrtki, treći put za redom, nastupiti na jednom od najvećih europskih prehrambenih sajmova “ANUGA 2011” koji se održava od 8. do 12. listopada 2011. u Kölnu u Njemačkoj.

Na nacionalnom štandu površine 100 četvornih metara u Paviljonu 11.1, u okviru specijalizirane izložbe delikatesne hrane, svojim će se proizvodima predstaviti sljedeće tvrtke: Agrolaguna, Arbacommerce, Dupin, Eko Vrelo, Hermes International, Leko, Maraska, Paška Sirana, Podravka i Stella Mediterranea, navodi se u priopćenju HGK.

S više od 6500 izlagača i oko 150.000 stručnih posjetitelja na gotovo 300.000 četvornih metara izložbene površine, ANUGA je ne samo najveći sajam hrane i pića u svijetu, već i najvažniji sektorski sajam za nova tržišta i ciljne skupine. Sajam ANUGA mjesto je za sve najnovije trendove i teme te prvoklasne kontakte i poslovne prilike, ističu iz Hrvatske gospodarske komore.

Prethodni članakGillette i Old Spice aftershave: Trend rasta
Sljedeći članakOtvoren shopping park Supernova Šibenik