Hrvatski Quelle unatoč krizi dobro posluje

Iako je Quelle u Njemačkoj pred likvidacijom, hrvatska podružnica i dalje posluje

Quelle Hrvatska nastavlja svoje poslovanje. Mi smo samo jedna od članica holdinga Primondo, samostalni smo i dalje poslujemo bez ikakvih problema, rekla je u Varaždinu direktorica Quelle za Hrvatsku Željka Božanović.

Željka Božanović
Željka Božanović

Podijeljeno 15 otkaza
U sklopu holdinga postoje brojne članice, a Quelle Hrvatska je samo jedna od njih. Sa Quelle u Njemačkoj nisu pravno povezani pa ni njihovo likvidiranje za poslovanje u Hrvatskoj kao i u drugim zemljama ne znači pad poslovanja. – Svojim kupcima koji su čuli za probleme u Njemačkoj uvijek kažem kako kao direktorica jamčim za njihove narudžbe. Mi si ne smijemo dopustiti nelikvidnost i uvijek moramo imati rezerve, a tako i poslujemo, nastavlja Božanović. Zahvaljujući upravo vjernosti stalnih kupaca Quelle Hrvatska funkcionira kao i do sada unatoč krizi.

– Nikad ne naručujemo više od narudžbi, naše dnevne narudžbe idu u centralu i zadovoljni smo prometom i načinom na koji komuniciramo sa svojim stalnim kupcima – kaže Željka Božanović.

Kriza ih je ipak natjerala da prošle godine smanje broj zaposlenih sa 40 na 25, no na njihovu poslovanju, tvrdi direktorica, to se ne osjeća.

Sigurnost kupaca

– Uvijek mi je drago dati informaciju kojom raspolažem jer sam to dužna prije svega našim kupcima koji se trebaju osjećati sigurnima – zaključuje Božanović. (Jutarnji.hr)

Prethodni članakNestlé: Pad prodaje 2,2 posto
Sljedeći članakU Zagrebu otvoren elitni trgovački centar Cascade