Humanitarna blagdanska akcija u Kozmo drogerijama

kozmo-drogerija-humanitarna-akcija-ftd777Kozmo je za ove blagdane pripremio humanitarnu akciju kojom, zajedno sa svojim kupcima, želi pomoći potrebitima u zajednici u kojoj posluje.

Od 15. studenog do 25. prosinca, kupnjom ukrasnog borića u iznosu od 10 kuna u Kozmo drogerijama pomažete u prikupljanju sredstava za pomoć djelovanju Udruga u sklopu Hrvatske zajednice za Down sindrom.

Na blagajni Kozmo drogerija, uz ukrasni borić po cijeni od 10 kuna, dobit ćete i prigodnu čestitku, kao ukras za božićno drvce u Kozmo prodavaonici, u koju možete upisati blagdansku poruku nekome od štićenika udruga za Down sindrom.

Božićna drvca u Kozmo prodavaonicama već u prvim danima blagdanske akcije vrve lijepim željama i porukama, što je potvrda da su kupci s radošću prihvatili inicijativu i poziv da zajedno s Kozmom pomognu onima kojima je pomoć zajednice itekako nužna.

Na kraju humanitarne akcije, prikupljeni novčani iznos donacija, kao i sve čestitke i poruke, bit će uručene Hrvatskoj zajednici za Down sindrom koja organizira i povezuje djelovanje udruga na području Republike Hrvatske i promovira integraciju jednakosti i pravo izbora za osobe sa sindromom Down.

Uključite se i vi u humanitarnu blagdansku akciju Kozma i pomozite nam okiti bor dobrim djelima.

Prethodni članakČak 230.000 mladih u Europi će imat koristi od “Saveza za mlade” do kraja 2020.
Sljedeći članakISCRO 2016. – međunarodno ocjenjivanje jakih alkoholnih pića