IN2 – partner koji osigurava dodanu vrijednost

Poslovni pristup IN2 temelji se na vertikalnim integriranim rješenjima koja odgovaraju na vrlo specifične potrebe u raznim segmentima

Iz palete proizvoda i usluga koje IN2 kao tvrtka nudi posebno bi izdvojili ERP rješenje specijalizirano za podršku poslovnih procesa u maloprodaji, veleprodaji i distribuciji i ERP rješenje za tvrtke koje se primarno bave proizvodnjom. S obzirom na trendove digitalizacije poslovanja IN2 nudi i implementira BPM (Business process management), platformu koja se može koristiti za podršku procesima odobravanja dokumenata unutar tvrtke npr. ulazni računi, ugovori, interni protokoli i sl. Također, u IN2 smo razvili i implementirali rješenje za slanje i primanje eRačuna te fiskalizaciju koju koriste neke od najvećih hrvatskih tvrtki.

Poslovni pristup IN2 temelji se na vertikalnim integriranim rješenjima koja odgovaraju na vrlo specifične potrebe u raznim segmentima. Iskustvo koje posjedujemo u vrlo specifičnim procesnim znanjima iz industrija u kojima djelujemo omogućava nam da korisnicima osiguramo dodanu vrijednost kod implementacija. Jedna od naših najvećih snaga je pristup naših vrhunskih stručnjaka u implementaciji zaokruženih rješenja što je za velike i kompleksne organizacije od iznimne važnosti.

IN2TMA i DIGITALNA TRANSFORMACIJA

Naša rješenja koja su implementirana u velikim poslovnim sustavima dokaz su snage IN2 Grupe i kompetencija naših zaposlenika. Maloprodajno rješenje implementirano je na više do 450 maloprodajnih mjesta i integrirano je ili s IN2 centralnim ERP sustavom ili s ERP-om implementiranim od treće strane. Naše ERP rješenje za veleprodaju-distribuciju implementirano u pharma segmentu validirano je po Good Distribution Practice (GDP) regulativi, a rješenje IN2TMA rješava izazove u upravljanju procesima marketinških aktivnosti s kojima se danas susreće većina distributera u FMCG industriji.

Među ostalim uspješnim implementacijama, izuzetno smo ponosni na privođenje kraju projekta od strateške važnosti – Digitalna transformacija u Hrvatskoj gospodarskoj komori. Poslovno je rješenje, koje se bazira na upravljanju poslovnim procesima (primjerice digitalizacija procesa likvidacije ulaznih računa), BPM-u u potpunosti odgovorilo na sve izazove vezane za kompleksnost i količinu poslovnih procesa koje je potrebno u potpunosti digitalizirati. Nadalje, naša rješenja za eRačune koja su već sad implementirana kod velikog broja naših korisnika u potpunosti podržavaju sve zakonske obveze te dodatno digitaliziraju cijeli proces zaprimanja i izdavanja računa. Naši su konzultanti, poslovni analitičari i voditelji proizvoda projekt uspješno priveli kraju i tako IN2 još jednom prikazali kao uspješnog implementatora i tržišnog lidera u području digitalne transformacije.

IZBOR BROJ 1
Kroz dosadašnjih više od 25 godina iskustva u razvoju i implementaciji rješenja za realni sektor, IN2 je stekao značajne reference u području maloprodaje, veleprodaje i distribucije. Vjerujemo kako će dosadašnje reference te naše strateško pozicioniranje i fokusiranje na nove tržišne prilike biti prepoznato i od novih potencijalnih poslovnih partnera. IN2 je tvrtka koja se želi tržišno pozicionirati kao prvi izbor korisnika u određenim industrijskim vertikalama.

U trenutku kada tvrtke pokreću proces digitalne transformacije ili su već u procesu uvođenja, odnosno kada žele unaprijediti svoju digitalnu prisutnost, cilj nam je da IN2 bude njihov izbor broj 1. Kao tvrtka koja je visokotehnološka, trudimo se pratiti globalne trendove te se možemo pohvaliti kako kroz nova područja imamo inicijative razvojno-istraživačke prirode, ostvarujemo suradnju s akademskim sektorom, razvijamo se kroz interne projekte kao i kroz suradnju unutar CSI grupe. Posebno želimo istaknuti iskorake koje činimo kroz primjenu IoT tehnologe na područjima u kojima je IN2 Grupa dugo prisutna kroz rješenja i poslovna znanja.

IN2 grupa
Marohnićeva 1/1, 10000 Zagreb, HR
T: +385 1 6386 800
F: +385 1 6386 801
in2@in2.eu, sales@in2.eu
www.in2.hr

Prethodni članakMesna industrija Braća Pivac od Kraš-ESOP-a kupila Kraševe dionice
Sljedeći članakČokoladni proizvodi – Promotivna prodaja nosi rast kategorije