Instant, polutrajne i trajne boje od Schwarzkopf&Henkela

schwarzkopf-pm_mockup_hrsisrbbgi_lores_668U asortimanu Schwarzkopf&Henkel nalazi se 11 linija boja za kosu različitih stupnjeva trajnosti: Palette Instant Color – boje koje se ispiru (traju 6-8 pranja), Palette Color&Gloss – polutrajne boje (traju do 28 pranja) i trajne boje – Palette Intensive Color Creme, Palette Permanaent Natural Colors, Palette Deluxe, Palette 10, Natural & Easy, Brillance, Essential Color, Perfect Mousse i Syoss.

Najzastupljeniji brendovi su svakako Palette Intensive Color Creme i Palette Deluxe te noviteti Syoss color i Perfect Mousse.

Syoss color profesionalna je boja dostupna u maloprodaji, a Perfect Mousse trajna je boja u pjeni te predstavlja potpunu inovaciju na tržištu trajnih boja za kosu.

Schwarzkopf&Henkel boje za kosu dostupne su u velikom broju drogerija i trgovačkih lanaca i vodeće su boje na tržištu te čine gotovo polovinu cjelokupne prodaje.

“Kvaliteta naših proizvoda je dobro poznata kao i širok raspon linija boja za kosu različitog stupnja trajnosti, široka paleta različitih nijansi, različiti cjenovni segmenti i inovativna ponuda”, kaže Ana Kljaić iz Henkela.

Prethodni članakSubrina: Tradicionalna, a moderna
Sljedeći članakLidlova kampanja s Blankom i Oliverom