Otvoren četvrti Interspar hipermarket u Zagrebu

interspar_garden_41Novi Interspar hipermarket otvorio je svoja vrata kupcima prošli tjedan u sklopu trgovačkog centra Garden Mall u zagrebačkoj Dubravi.

Spar je u uređenje i opremanje novog hipermarketa veličine 4.200 četvornih metara uložio 5 milijuna eura, a zaposlit će oko 180 novih djelatnika.

Dubrava je tako, nakon otvorenja Interspara u Retkovcu krajem 2007. godine, dobila još jedan Interspar hipermarket, koji građanima Dubrave nudi već prepoznatljivo veliku ponudu Interspara uz široku paletu Sparovih marki, te ujedno i odlično prihvaćenu diskontnu liniju «S-Budget», liniju proizvoda svakodnevne potrošnje po najpovoljnijim cijenama. Radno vrijeme novog Interspar hipermarketa je od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 21 sat.

Novootvoreni Interspar hipermarket u Oporovečkoj ulici nalazi se u trgovačkom centru Garden Mall, najvećem trgovačkom centru u istočnom dijelu grada. Pored novog hipermarketa, 7. listopada otvorit će se i prvi Intersparov restoran u Hrvatskoj, koji će sigurno biti jedna od atrakcija Garden Malla.

Prethodni članakKraft priprema neprijateljsku ponudu za Cadbury?
Sljedeći članakDorinu konzumiraj i cijelu godinu profitiraj!