Iso sport – s razlogom prvi izbor sportaša

Odsada s još boljom formulom i snažnom kampanjom uoči Svjetskog nogometnog prvenstva

Stres i ubrzan stil života postali su dio svakodnevice. Dok netko ispušni ventil pronalazi u sportskim aktivnostima, drugi pak smatraju da će ih takva aktivnost samo dodatno iscrpiti. U čemu je tajna uspjeha onih koji uspješno balansiraju sve aktivnosti u danu? Odgovor se nalazi u prvom hrvatskom sportskom piću, Vindi Iso sportu, čije blagodati od početaka svoje sportske karijere cijeni i nogometni reprezentativac Borna Sosa. Iso sport je izotonično osvježavajuće piće prisutno na tržištu još od 1986. godine. Od samih početaka omiljen je izbor brojnih sportaša i rekreativaca jer se svaki put dokazao kao pouzdan partner na kojeg se bezrezervno može osloniti. Borna, kao i svi nogometaši koji se pripremaju za nadolazeće Svjetsko prvenstvo, znaju koliko je briga o pravilnom funkcioniranju organizma važna. A Iso sport je u Borninoj sportskoj torbi od prvog odlaska na trening. Zato je upravo on i odabran kao glavni akter nove kampanje uoči i za vrijeme prvenstva.

Nov i inovativan uz BCAA i praktična pakiranja
Iso sport odnedavno dolazi na tržište u potpuno novom, modernom izdanju suvremenog dizajna, koji je usklađen za sva pakiranja gaziranih i negaziranih pića kao i za Iso sport u Tetra Paku. Uz već prepoznatljive limun – grejp, naranču – limun i šumsku jagodu koja od sada nosi ime Azzurro, novost je i okus mandarina – yuzu koji je dodatno obogaćen BCAA aminokiselinama za još bolje rezultate vježbanja. Yuzu, japanski limun, nova je supernamirnica koja obiluje visokim udjelom antioksidansa, natrija, magnezija, mangana i vitamina C te djeluje kao prirodno sredstvo protiv stresa i depresije. Novi Iso sport na police dolazi u volumenima od 0,5 i 1,5 l za PET ambalažu, odnosno 0,2 l i 1 l za kartonsku, Tetra Pak ambalažu.

Vrhunska sportska izvedba nikad nije bila bliže
Poznato je da ljudsko tijelo tijekom treninga ili bilo koje vrste fizičke aktivnosti gubi energiju, vodu i elektrolite. Stoga sportaši i rekreativci tijekom i nakon fizičke aktivnosti posežu za izotoničnim napicima kako bi nadomjestili potrošeno, održali organizam hidriranim te opskrbili organizam ugljikohidratima potrebnim za nastavak aktivnosti ili kvalitetan oporavak.

Vindi Iso sport se izravno apsorbira u organizmu i najbrže vraća izgubljene vitamine, minerale i tekućinu nakon većih napora. Obiluje mineralnim solima kalija i magnezija koje u kombinaciji s ostalim komponentama stvaraju izotoničnost napitka i vraćaju u ravnotežu omjer vode i elektrolita u organizmu, čime se prevenira stres koji može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme.

Na prirodan način nadoknađuje sve sastojke potrebne pravilnom funkcioniranju organizma, a s obzirom na to da je pripremljen s fruktozom koja postupno popunjava potrebne pričuve glukoze, pogodan je i za dijabetičare. Sadržava šest važnih vitamina i zaista ga se može smatrati najboljim partnerom kod svladavanja svih sportskih izazova i napora u danu.

Prilikom bavljenja sportskom aktivnošću, osim izgubljene vode nužno je nadoknaditi i izlučene elektrolite budući da imaju višestruke zadaće u organizmu. Izotonični napici poznati su kao sportska pića zbog različitih svojstava kojima se izbjegava dehidracija uzrokovana znojenjem koje proizlazi iz bilo koje sportske aktivnosti pa su obično povezani sa sportom i tjelovježbom, no njihova uporaba ne završava tamo. Osim što odgovarajuća hidracija izravno utječe na sportsku izvedbu, ima značajan utjecaj i na imunološki sustav, probavu te opći zdravstveni status.

Osim u inovaciji, Iso sport snažan i u promociji
Uz spomenuti TV angažman i podršku Borne Sose, Iso sport će svoje novo ruho i formulu predstaviti i kroz društvene mreže i online oglašavanje te outdoor oglašavanje, a na prodajnim mjestima će biti posebno označen raznim formatima i dodatnim izlaganjima.

Prethodni članakInflacija u eurozoni u listopadu blizu 11 posto
Sljedeći članakPaste za zube – Umjerenost u većini životnih nazora