Etranet isporučio kartice za Ina loyalty program

Loyalty kartice moguće je koristiti na svim INA benzinskim servisima u Hrvatskoj

Etranet je za potrebe više od 500 benzinskih servisa Ina u Hrvatskoj isporučio kartice za program lojalnosti Ina Loyalty. Riječ je o brendiranim barkod karticama namijenjenim za skupljanje bodova u programu lojalnosti prilikom kupnje naftnih derivata, roba i usluga na svim maloprodajnim mjestima Ine u Hrvatskoj.

U suradnji s Inom, Etranet je osmislio inovativni način onboardinga novog člana programa lojalnosti. U celofanskom pakiranju uz svaku karticu nalazi se samoljepljiva etiketa s barkodom pojedine kartice. Na taj se način sprječava bacanje kartica zbog pogrešno ispunjenih pristupnica.

Naime, dosadašnji uobičajeni onboarding procesi su podrazumijevali neku kombinaciju kartice zalijepljene na pridruženu pristupnicu – ako bi novi član krivo ispunio pristupnicu to bi za sobom povlačilo i bacanje same kartice.

Etranet Grupa i Ina tom problemu doskaču odvajanjem pristupnice u formu klasičnog letka, te kombiniranjem kartice sa samoljepljivim barkodom. Tek nakon što novi član programa lojalnosti ispravno popuni pristupnicu, Inin djelatnik otvara celofansko pakiranje kartice te na pristupnicu lijepi barkod loyalty kartice.

Dodatna prednost ovako odvojene i pakirane kartice jest da, u slučaju promjene dizajna ili sadržaja pristupnice, Ina može naručiti izradu i distribuciju samo letaka-pristupnica.

Najzad, za ovako veliku seriju kartica važno je istaknuti kako se razmišljalo i o ekološkoj komponenti – cijela serija loyalty kartica izrađena je od recikliranog PVC-a.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakVino: Tradicija koja živi
Sljedeći članakNKSInst – instant brza plaćanja u PBZ-u