Istra d.d. otvorila web trgovinu

Cijene u internet trgovini su povoljne i čak do 20% niže od cijena u maloprodaji što je u ovoj kriznoj situaciji doprinos smanjenoj kupovnoj moći građana, poručuju iz Istre d.d.

Istra d.d., jedna od najvećih hrvatskih trgovačkih kuća otvorila je internet trgovinu www.istra-webshop.com, gdje se u katalogu proizvoda nalazi više od 1900 artikala poznatih svjetskih brandova. Na upit kupaca u ponudi je više od 55.000 artikala koji su pozicionirani u Istrinom vlastitom skladišnom kompleksu u Puli koji se rasprostire na više od 80.000 metara kvadratnih.

Ulaskom u virtualni svijet trgovine, Istra d.d. dodatno je proširila svoje djelovanje na hrvatskom nacionalnom tržištu što je u skladu sa strategijom širenja poslovanja za 2010. godinu te je tako još jednom potvrdila imidž moderne, fleksibilne tvrtke koja prati svjetske trendove i odazive tržišta. Unatoč krizi Istra d.d. traži optimizaciju poslovanja i troškova što internet trgovina svakako donosi te će u budućnosti neizbježno postati jedan od važnijih kanala prodaje, stoji u priopćenju ove kompanije.

Širi izbor i niže cijene
U katalogu internet trgovine www.istra-webshop.com širok asortiman proizvoda nalazi se u 11 kategorija i 90 podkategorija što omogućuje posjetiteljima jednostavno i brzo pretraživanje. Posjetitelji mogu u internet trgovini pronaći dječju opremu, igračke, dječja kolica i autosjedalice, kućne potrepštine, bijelu tehniku i male kućanske aparate, audio-video tehniku, ukrasne kutije, torbe, modne dodatke, odjeću za cijelu obitelj te posebnu ponudu za ugostitelje i zaštitu na radu. Osim iznimno pregledne strukture ponude, jednostavno naručivanje u 4 koraka, sigurno plaćanje, brza dostava te podrška našeg prodajnog centra, prednosti su kupovine u internet trgovini Istre d.d. koja će razveseliti i zadovoljiti mnoge kupce.
————–
Cijene u internet trgovini su povoljne i čak do 20% niže od cijena u maloprodaji što je u ovoj kriznoj situaciji doprinos smanjenoj kupovnoj moći građana. U Internet trgovini neće biti izostavljene i dodatne akcijske ponude, top ponude i ostali atraktivni proizvodi i akcije.  Cijena dostave iznosi 30,00 kn za sve vrste dostave, osim kod plaćanja pouzećem kada cijena dostave iznosi 37,20 kn. Svima koji ostvare kupnju iznad 1.000,00 kn Istra poklanja besplatnu dostavu na kućnu adresu. Vrijeme isporuke za proizvode dostupne na skladištu je najkasnije u roku od 5 dana. Kupcima se nude različite mogućnosti plaćanja: pouzećem, putem predračuna, kreditnim karticama American Express, MasterCard, Visa i Diners i beskamatnom otplatom na rate (korisnici American Express i Diners kartice).
Prethodni članakSenzacionalna ponuda sportske odjeće i opreme u Westgateu
Sljedeći članakOtvara se Pevec Rijeka