Ivan Ćibarić novi je predsjednik SUMT-a

Ivan Ćibarić dugogodišnji je istaknuti član Saveza i Upravnog odbora te Udruge trgovaca Međimurja, a dobitnik je i najvišeg priznanja HOK-a ‘Zlatne ruke s poveljom’ za 2022., za dugogodišnji uspješni rad i izniman doprinos u razvitku hrvatskog obrtništva

Na četverogodišnji mandat na mjestu predsjednika Saveza udruga malih trgovaca (SUMT) na izvanrednoj izbornoj Skupštini izabran je Ivan Ćibarić, objavljeno je iz Saveza.

Zahvalivši na izboru i povjerenju, novi predsjednik posebno je istaknuo zahvalnost svim članicama koje sudjeluju u aktivnostima Saveza održavajući ga na mjestu koje mu pripada i čineći ga uspješnom organizacijom za zaštitu i prosperitet domaćih trgovaca.

Također je naglasio kako će nastaviti kontinuitet u radu i djelovanju SUMT-a na korist svih članica. U svoje osobno i ime SUMT-a, još jednom se zahvalio i dosadašnjem predsjedniku Oliveru Vuletiću na predanom doprinosu razvoju Saveza i njegovom pozicioniranju unutar poslovne zajednice.

Ivan Ćibarić dugogodišnji je istaknuti član Saveza i Upravnog odbora te Udruge trgovaca Međimurja, a dobitnik je i najvišeg priznanja HOK-a ‘Zlatne ruke s poveljom’ za 2022., za dugogodišnji uspješni rad i izniman doprinos u razvitku hrvatskog obrtništva.

Aktivno sudjeluje i u radu područne obrtničke komore Varaždinske županije, te u Hrvatskoj obrtničkoj komori, a svojim aktivnostima doprinosi promidžbi obrtništva, razvoju te unapređenju rada obrtničkih institucija.

Na izbornoj skupštini izabrani su i novi članovi Upravnih tijela Saveza, odnosno Upravnog i Nadzornog odbora.

Prethodni članakJaja u Hrvatskoj uvjerljivo najskuplja u EU
Sljedeći članakU tijeku su prijave za peti ciklus Stipendija Raise the Bar