Ivan Rakitić ponovno u ulozi ambasadora Domaćice

Nova kampanja Domaćice s Ivanom Rakitićem – “Za domaće i goste”

Ivan Rakitić, poznat je kao veliki ljubitelj Domaćice te je njegova spontana fotografija s kolegom Neymarom i omiljenom Domaćicom izazvala nevjerojatan odjek na društvenim mrežama i u medijima.

Neplaćena objava iskrenog obožavatelja Domaćice bila je poticaj za prošlogodišnju kampanju u kojoj je glavni akter Rakitić ostao bez Domaćice i poziva na sudjelovanje u Kraševoj nagradnoj igri u kampanji “Donesi mi Domaćicu”.

Sretni dobitnik dobio je priliku odnijeti Domaćicu Rakitiću u Barcelonu gdje je kampanja i snimana.

Kraševa kampanja “Donesi mi Domaćicu” u kategoriji Hrana dobila je srebrnu Effie nagradu na nedavno održanim Danima komunikacija u Rovinju.
Za kampanju s poznatim Ivanom Rakitićem Kraš je tako dobio priznanje struke za učinkovitu i strateški promišljenu marketinšku kampanju te efikasnost u oglašavanju.

S obzirom na odlične rezultate koje je kampanja ostvarila, Kraš je i ove godine odlučio nastaviti suradnju s protagonistom kampanje, poznatim nogometašem, Ivanom Rakitićem.

Nova kampanja sa sloganom “Za domaće i goste” prirodan je nastavak prošlogodišnje.

Ovaj put Rakitić za vrijeme poluvremena istrči sa stadiona da bi kupio Domaćice u prodavaonici Bonbonnière Kraš jer ide u goste. Pogledajte simpatičnog Rakitića u novoj kampanji.

Iz Kraša stiže i nova limitirana edicija omiljene Domaćice koja će oduševiti sve! Od sada možete uživati u Domaćici koja dolazi u savršenom ljetnom spoju najfinije bijele čokolade i ukusne maline.

Za novitet koji će biti u fokusu na prodajnim pozicijama tijekom ljeta snimljena je duhovita verzija TV spota “Za domaće i goste”, a kako je bilo na snimanju možete pogledati u videu sa snimanja na linku.

Novu Domaćica malinu potražite u prodavaonicama Bonbonnière Kraš po promotivnoj cijeni od 11,95 kn/kom.

Prethodni članakNova limitirana edicija Kraševe Domaćice
Sljedeći članakDalić o Agrokoru: Bez prisilne regresne naplate mjenica