Ivana Kindl novi ‘glas’ Konzuma

ivana-kindl-konzum-pjesma-3Poznati hit Mire Buljana, a koji je izvodio Toni Cetinski – „Sve je s tobom napokon na mjestu“, ovoga puta u obradi popularne pjevačice Ivane Kindl, postaje nova Konzumova glazbena podloga koja će se koristiti za promidžbene aktivnosti ovog trgovačkog lanca.

Nakon što je Ivana Kovač otpjevala „Nikoga nisam voljela tako“, skladbu s kojom se proslavio njen otac Mate Mišo Kovač, zaštitni glas Konzumovih vikend akcija te ostale komunikacije sada postaje Ivana Kindl, ističe se u priopćenju Konzuma.

Pritom dodaju kako Konzum već godinama posebnu pažnju poklanja glazbi u svojim promotivnim aktivnostima koje postaju i pravi hitovi, baš kao što je prije dvije godine navijačka himna „Samo je jedno“ oduševljavala sve ljubitelje nogometa.

Ivana Kindl, mlada r’n’b pjevačica i pobjednica glazbenih festivala i natjecanja, poznata je po svojoj pozitivnoj energiji i izvanrednim vokalnim sposobnostima te je savršen odabir za Konzumovu glazbenu podlogu jer najbolje izražava upravo ono što Konzum jest – pristupačan, inovativan, moderan, a sve te vrijednosti objedinjene su u prepoznatljivom Konzumovom sloganu „S Vama kroz život“.

Novu Konzumovu glazbenu podlogu, uz Ivanu Kindl i Konzum, osmislili su i realizirali Darko Juranović D’Knock i Tihomir Preradović te agencija Euro RSCG Zagreb, članica Unex Grupe, dodaje se.

Prethodni članakBest Buy Award oznake na Podravka konzervama
Sljedeći članakAlvir: Zvečevo želi suradnju s Nestleom