Iz srca Italije – Samo najbolje rajčice na vašem stolu

Mutti proizvodi u Hrvatskoj su dostupni u najvećim maloprodajnim lancima kao što su Konzum, Tommy, Kaufland, Plodine, Billa i Spar, zatim u veleprodajnim centrima Velpro i Metro Cash & Carry te u brojnim nezavisnim trgovinama mješovitom robom.

Mutti-rajciceOd 2014. godine naša je kompanija ostvarila dvoznamenkasti rast u maloprodaji, a trenutno je u tijeku intenzivna marketinška kampanja kojom hrvatskim kupcima komuniciramo kvalitetu naših proizvoda koja ih ističe u odnosu na konkurenciju.

U tvrtki Mutti vjerujemo kako se kvaliteta uvijek isplati, a upravo hrvatsko tržište to potvrđuje.

Prema podacima agencije Nielsen, u 2015. godini Mutti je ostvario dvoznamenkasti rast u kategorijama pasirane rajčice i koncentrata rajčice, istovremeno zadržavajući ili povećavajući svoj ionako velik tržišni udio u kategorijama pulpa rajčice i pelati rajčice.

Sastojci koje imate u kuhinji govore nešto o vama, vašoj strasti, vašim uspomenama i vašoj kreativnosti. Mutti rajčice nezaobilazan su dodatak recepata u talijanskim kuhinjama već dulje od stoljeća.

Od 1899. pa sve do danas radimo na evoluciji naših proizvoda kako bi vam na stol donijeli samo najbolje od rajčice.

Kada spominjemo Mutti rajčice, tada govorimo samo o 100% talijanskim, potpuno dozrelim rajčicama vrhunske kvalitete. Poljoprivrednici koji ih proizvode sami prvi kušaju rajčice i na taj način provode osobnu kontrolu kvalitete proizvoda.

mutti-trzisteVećina Mutti rajčica uzgojena je u samom srcu Italije, glasovitoj dolini Emilia Romagna. Samo su pelati i cherry rajčice uzgojene na samom jugu Italije.

Naša misija u Muttiju je očuvati svježinu i okus rajčice. Tijekom putovanja od polja do tvornice sve rajčice su zaštićene, a kako bi bile spremne za preradu prolaze stroga ispitivanja kontrole kvalitete i provjeru jesu li dosegnule optimalnu razinu zrelosti.

Prilikom transporta rajčica vodimo računa i o vremenu transporta, kako bi samo najsvježije rajčice završile na vašem stolu. Naši proizvodi sadrže više rajčice nego bilo koji drugi – visoka koncentracija rajčice omogućava više ukusnog umaka.

mutti-rajciceKako bismo izvršili svoju misiju i na vaš stol donijeli samo najbolje rajčice, uveli smo nagradu “Pomodorino D’oro” (Zlatna rajčica) kojom nagrađujemo naše poljoprivrednike za izniman doprinos kvaliteti rajčica.

Trebate još jedan razlog da odaberete Mutti? Ne trebate tražiti dalje od izvrsnog okusa Mutti proizvoda od rajčice koji je rezultat našeg odgovornog pristupa prirodi i naše želje da svima omogućimo zdrav život.

Mutti rajčice donose veće bogatstvo okusa!

PROMO

Prethodni članakCijene hrane u Srbiji jeftinije od prosjeka
Sljedeći članakGlobalna količinska prodaja cigareta smanjena 2,1%