Izvučena prva dobitnica u velikoj nagradnoj igri MultiPlusCarda

Milijun nagradnih MPC bodova – 40.000 kuna u nagradnim kuponima osvojila Zora Zeko iz Osijeka

U velikoj nagradnoj igri MultiPlusCarda, koja traje do kraja godine, izvučena je prva dobitnica. Milijun nagradnih MultiPlusCard bodova što predstavlja protuvrijednost od 40.000 kn u nagradnim kuponima osvojila je Zora Zeko iz Osijeka, izvijestili su iz MultiPlusCarda.

Sretna dobitnica je na uručenje vrijedne nagrade koju je osvojila kao vjerni kupac u Konzumu u kojem redovito koristi i svoju MultiPlusCard karticu došla u pratnji svoje obitelji.

Nagradna igra MultiPlusCarda se nastavlja i dalje. Svi članovi MultiPlusCard programa u ovoj nagradnoj igri mogu osvojiti 1.000.000 MultiPlusCard nagradnih bodova što predstavlja protuvrijednost 40.000 kn u nagradnim kuponima, a sretni dobitnik izvlači se svakih 15 dana. Do kraja godine bit će ukupno 17 izvlačenja te će se na taj način podijeliti 17 milijuna nagradnih bodova, odnosno ukupno 680.000 kuna u nagradnim kuponima.

U mjesečnim izvlačenjima sudjeluju kupci koji u mjesec dana barem jedanput obave kupnju kojom ostvaruju najmanje jedan MultiPlusCard bod na prodajnim mjestima partnera MultiPlusCard programa (Konzum, Tisak media, Atlas, Kozmo, ShoeBeDo) uz provlačenje MultiPlusCard kartice ili obave kupnju kojom ostvaruju najmanje jedan MultiPlusCard bod plaćanjem MasterCard ili Maestro karticom Zagrebačke banke.

Također, u nagradnoj igri sudjeluju i svi korisnici MulitPlusCarda koji u mjesec dana barem jedanput nadoplate svoj telefonski račun na bonove MultiPlus mobile-a, Simpe ili Hrvatskog Telekoma.

Svaka gore navedena transakcija bit će automatski evidentirana te zabilježena kao prijava za nagradnu igru, a u nagradnoj igri moguće je sudjelovati s neograničenim brojem transakcija.

MultiPlusCard najveći je program nagrađivanja vjernosti kupaca u Hrvatskoj u kojem je uključen niz partnera (Konzum, Tisak, Zagrebačka banka, Hrvatski Telekom, MulitPlus mobile, Atlas, Kozmo i ShoeBeDo ) i svaki od njih nagrađuje za kupnju.

Svakom kupnjom kod partnera Programa moguće je sakupljati nagradne bodove i ostvarivati pravo na nagradne kupone za značajne uštede. Nagradna igra dodatan je iskorak s ciljem zahvale vjernim članovima, kojima se na ovaj način pruža prilika za ostvarenje dodatnih koristi vezano uz članstvo u MultiPlusCard programu, kaže se u priopćenju.

Pravila nagradne igre dostupna su na www.multipluscard.hr.

Prethodni članakOdnosi s medijima: Jasni ciljevi daju jasne rezultate
Sljedeći članakŠto će se promijeniti u poljoprivredi nakon ulaska Hrvatske u EU?