“Jedi 5” za školarce pravi specijalitet

Ususret povratku u školske klupe, Gavrilovićeva kampanja “Jedi 5” podsjeća mališane dobrog griza na važnost jutarnjeg obroka.

U Zagrebu, Rijeci i Splitu školarci, mame, tate, djedovi i bake svakog vikenda do 17. rujna moći će uživati u sendviču uz najbolje polutrajne Gavrilović proizvode i preuzeti raspored sati za novu školsku godinu

Po jutru se dan poznaje pa ga je dobro započeti s pravim grizom. To posebno vrijedi za naše školarce jer doručak osigurava energiju za normalno funkcioniranje organizma te koncentraciju i pamćenje u školi.

Važnost prvog zalogaja i zadovoljstvo mališana u školskim klupama ozbiljno doživljava i Gavrilović koji, kampanjom “Jedi 5”, potiče najmlađe da ne preskaču doručak pružajući im odličnu formulu za produktivni početak dana.

Najbolji Gavrilović polutrajni proizvodi poput Pariške ili Posebne kobasice, Šunke u ovitku, San Giorgio mortadele, Jetrene ili Čajne paštete sastavni su dio cjelodnevne raznovrsne prehrane te su idealan saveznik mališanima u školskim naporima. Upravo zbog toga, Gavrilović organizira praznik za sva nepca i zagrijavanje za školsku godinu u tri najveća hrvatska grada.

Kako se uključiti u “Jedi 5”? 
Školarci, mame, tate, djedovi i bake moći će uživati u pažljivo pripremljenim sendvičima s Gavrilović proizvodima i preuzeti raspored sati 2. i 3. rujna u zagrebačkom Arena Centru, riječkom korzu, 9. i 10. rujna u City Center one Zagreb East i West, riječkom korzu, splitskoj rivi i City Center one Split te 16. i 17. rujna u zagrebačkom Arena Centru, City Center one Zagreb East i West, riječkom korzu te splitskoj rivi i City Center one Split.

Gavrilović školske pakete moći ćete upecati i u hodu iz kamiona “Jedi 5” koji će stajati kod zagrebačkog Arena Centra.

Skoro zvoni, treba stić, zato uključi se u “Jedi 5”, Gavrilović.

Prethodni članakMaslinovo ulje – Trendovi i brendovi: Vjera u domaće
Sljedeći članakSuradnja Hrvatske pošte i DHL-a u dostavi paketa