Još nekoliko dana u Garden Brewery možete preuzeti svoje besplatno pivo

The Garden Brewery nije samo proizvođač piva, već i pokretač promjena u percepciji pivske kulture u Hrvatskoj

Posljednjih nekoliko tjedana, koliko je trajao projekt Besplatno pivo za svakoga pivovare The Garden Brewery, više od 5 tisuća građana iz cijele Hrvatske odazvalo se pozivu te preuzelo svoje besplatno pivo. U okusima hmeljnog piva poput Obale, Osake ili Plime, klasičnog Pale Ale ili IPA, bogatog, slatkog i dekadentnog tamnog piva kao što je Double Affogato Stout ili pak Tame sa slanom karamelom i tamnom čokoladom uživale su sve generacije. Prema podacima iz projekta najviše je onih u rasponu od 25 do 30 godina, dok su svoje besplatno pivo podignuli građani u rasponu od 18 pa sve do 77 godina i dolaze iz cijele Hrvatske.

“Kroz ovaj projekt vidjeli smo koliki je zapravo interes građana i za samu proizvodnju piva. Drago nam je da su mnogi po prvi puta imali prilike vidjeti kako nastaje pivo. Mnogi od njih sada će na pivski svijet gledati potpuno drugačije. Pozivamo sve da dođu u naš Taproom do 2. lipnja kako bi i sami isprobali desetke raznih okusa koje proizvodimo”, ističe Marin Đaković iz The Garden Brewerya.

Do nedjelje, 2. lipnja, svi punoljetni građani mogu se registrirati na freegardenpivo.com i između top 15 vrsta craft piva odabrati svoje BESPLATNO pivo te uživati u njemu u zelenom okruženju The Garden Taprooma na adresi Slavonska Avenija 26/1 u Zagrebu.

Poznat po svojim kreativnim pristupima i visokim standardima kvalitete, The Garden Brewery nije samo proizvođač piva, već i pokretač promjena u percepciji pivske kulture u Hrvatskoj. Već godinama gradi svoju reputaciju kao lider u industriji, istovremeno podržavajući lokalne poljoprivrednike, koristeći hrvatske sirovine i surađujući s domaćim dobavljačima. Kao najveći izvoznik hrvatskog craft piva, proširili su svoje proizvode na više od 30 zemalja diljem svijeta.

Uz to, uspješna pivovara povezana je i s glazbenom scenom, nastavljajući tradiciju započetu još 2004. godine. Njihov prostor, The Garden Taproom, postao je središte The Garden brendova u Zagrebu koji uz vrhunsko pivo nudi razna događanja kao što je After Work party svakog četvrtka u suradnji s brendom Dobar House, koji će već ovog četvrtka ugostiti međunarodnu DJ zvijezdu Prunk. Petak je rezerviran za Luku Borasa i The Weekend Starts Here, subotom su na rasporedu rezidenti, dok nedjeljom možete uživati u Jazz on a spring day koji predvodi Joe Pandur.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakGrupa Pivac: Budućim mesarima 200 eura mjesečne stipendije
Sljedeći članakBezalkoholna pića – Komunikacija snižene cijene snažno zastupljena