Juha kao glavno jelo!

Nove Podravka Bogate juhe idu ukorak s današnjim željama potrošača – one donose prirodnost, ali i modernost

Mirisi kojima juha ispuni kuhinju uvijek potaknu osjećaj ugode. Ukusnoj juhi baš se uvijek veselimo, neovisno o prilici ili danu u tjednu. Juha nadahnjuje lijepe, strastvene i tople životne trenutke, a njen okus veže se uz emocije koje dugo ostaju u sjećanju.

Nove Podravka Bogate juhe idu ukorak s današnjim željama potrošača – one donose prirodnost, ali i modernost. Ove su juhe bogate žitaricama i povrćem te pružaju vrlo ukusan i zasitan obrok istovremeno njegujući tradicionalne navike u prehrani te vraćajući popularnost nutritivno vrijednim žitaricama: heljdi, piru, zobi….

Liniju Bogatih juha čine:
• Bogata juha s 5 žitarica – ječam, pir, zob, heljda i kvinoja ovu juhu čine bogatu nutrijentima, a pomno birani začini i povrće daju joj vrhunski okus.
• Bogata juha s vrganjima i heljdom – juha koja će zasititi i najgladnije, a vrganji, heljda i birano povrće zadovoljit će i najveće gurmane među potrošačima.
• Bogata juha s ječmom i povrćem – bogatstvo ove juhe nalazi se u ječmu, odličnom izvoru minerala, a pomno birano povrće poput poriluka, krumpira, luka i rajčice čine ju odličnim izvorom nutrijenata.

Kuhanje ovih juha je prije svega jednostavno, a traje od 15 do 20 minuta, ovisno o vrsti juhe. Ove juhe mogu biti predjelo u bogatoj jesensko-zimskoj trpezi, ali svojom gustom i sadržajnom konzistencijom mogu biti i glavno jelo!

Prethodni članakDZS: Povećan prirod pšenice, ječma i zobi
Sljedeći članakMichal Wojciech Senczuk – Studenac