Juicy posvećen inovacijama i održivosti

Uoči 25. rođendana Juicy sokova predstavljena nova kampanja “Juicy Brine” koja donosi inovativna održiva pakiranja

Najpopularniji hrvatski brend sokova Juicy ove godine slavi 25. rođendan. Prvih četvrt stoljeća obilježili su izvrsnim rezultatima te otvaranjem novih proizvodnih linija u tvornici u Jastrebarskom. Ususret 25. rođendanu predstavljena je i nova kampanja “Juicy Brine” koja ovaj popularan sok predstavlja u inovativnom ruhu, a u centar kampanje stavlja svoje potrošače i brigu o okolišu. Ova kampanja novi je korporativni manifest, no ono najbitnije je ostalo isto, a to je prepoznatljivi okus Juicy sokova.

Nova kampanja rezultat je zajedničkog rada Juicy stručnjaka koji već 25 godina brinu o kvaliteti sokova proizvedenih od najboljeg voća. “Juicy Brine” donosi mnoge promjene koje za cilj imaju prvenstveno povećanje svijesti i brige o potrošačima i okolišu. Nova investicija vrijedna je 12 milijuna eura te se velika pažnja posvetila redizajniranju pakiranja Juicy sokova. Predstavljeno je inovativno Tetra Stelo Aseptic pakiranje zaobljenog oblika koje omogućava lakše i jednostavnije držanje. Redizajnom je dobiven osvježen izgled, ali je sačuvan identitet i prepoznatljiva zelena boja Juicy sokova. Najbitniji dio ovog redizajna nije samo onaj estetski, novo pakiranje napravljeno je od 70 % biljnih materijala. Juicy je prvi u svijetu na novo pakiranje stavio i LightWing30 neodvojivi čep napravljen od 100 % certificirane reciklirane plastike. Briga o potrošačima i jest briga o okolišu što potvrđuju ove moderne i inovativne promjene.

“Juicy je uvijek bio lider u svojoj kategoriji. Kako prije 25 godina tako i danas na prvom mjestu je uvijek bila kvaliteta i zadovoljstvo naših potrošača. Iznimno smo ponosni što smo prvi u svijetu na naš Juicy stavili LightWing 30 čep napravljen od 100 % certificirane recikliran plastike te time podigli ljestvicu održivog poslovanja još i više. Vjerujemo da će potrošači prepoznati naše napore u odgovornom i održivom poslovanju te nagraditi naš trud kroz svoju vjernost koju iznimno cijenimo”, naglasila je Nina-Christina Stanić, direktorica marketinga u
tvrtki Stanić Beverages.

Juicy je u prvih 25 godina rada uvijek naglasak stavljao na inovativnost te brigu o kvaliteti svojih proizvoda. Novoostvarene investicije Juicy će lansirati na prvo mjesto po kapacitetima za proizvodnju prirodnih i voćnih sokova u regiji. Osim inovativnih zahvata na pakiranju Juicy nudi i široku paletu proizvoda jer Juicy 100 % odsad je dostupan u osam različitih okusa. Posebna novost je da su Juicy 100 % sokovi sada dostupni i u pakiranju od pola litre u četiri prepoznatljiva okusa – naranča, jabuka, ananas i gusti sok. Manje pakiranje od 0,5L omogućuje praktičnu i jednostavnu konzumaciju soka u “on the go” situacijama.

“Iznimno smo ponosni što je Stanić Beverages izabrao pakiranje Tetra Stelo® Aseptic s čepom LightWing 30 koji sadrži 100% certificirane reciklirane polimere za svoj čuveni brend Juicy, pokazujući time snažnu ambiciju za rast potpomognutu inovacijama unutar kategorije sokova. Ovo inovativno rješenje za pakiranje predstavlja značajnu prekretnicu ne samo za naše tvrtke nego i za Hrvatsku, regiju istočne Europe i šire”, izjavio je Nenad Gulevski, direktor prodaje Tetra Pak East Europe te dodao: “Održivost je u središtu našeg poslovanja od samog početka, a ovo predstavljanje još je jedan korak bliže u ispunjavanju našeg cilja vezanog uz održivost pakiranja, a to je da će do 2030. sva ambalaža za jednokratnu upotrebu koju proizvodimo i prodajemo biti izrađena od obnovljivih ili recikliranih materijala.”

Ovim hvalevrijednim promjenama Juicy je ostao vjeran inovaciji kako bi svojim potrošačima ponudio najbolje iskustvo svakog dana.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPočeo četvrti Greencajt festival
Sljedeći članakPR Roman Forum uz pokroviteljstvo talijanske organizacije za odnose s javnošću FERPI