Jupol Classic dobitnik priznanja Best Buy Award

Hrvatski građevinari prepoznali Jupol Classic kao Best Buy proizvod koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete

Prema mišljenju hrvatskih građevinara te “uradi sam” majstora, Jupol Classic predstavlja najbolju kupnju, tj. najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o unutarnjim zidnim bojama.

Pokazali su to rezultati istraživanja Best Buy Award Construction 2014/2015, kojim je ispitano iskustvo i mišljenje o najboljem omjeru cijene i kvalitete u preko 30 različitih kategorija iz građevinskog sektora.

Nova nagrada samo je potvrda rezultata Best Buy Award General istraživanja provedenog za razdoblje 2010/2011., u kojem je Jupol Classic također od strane potrošača prepoznat kako br. 1 kada je riječ o najisplativijoj kupnji.

Istraživanje je provedeno na 1.200 osoba povezanih s građevinskom strukom, među kojima su bili građevinski poduzetnici, obrtnici i radnici, voditelji značajnih građevinskih projekata te ostali profesionalci povezani s ovom strukom kao i privatni investitori.

Best Buy Award je projekt švicarske kuće Icertias, kojeg u Hrvatskoj provodi i zastupa istoimena sestrinska tvrtka sa sjedištem u Samoboru. Cilj projekta i certifikata “Best Buy Award” je olakšati kupcima potragu za onim najboljim i cijenom najpovoljnijim proizvodima i uslugama na njihovom tržištu.

Prethodni članakIvan Šarić sudjelovao u proizvodnji novog Ledonardo sladoleda
Sljedeći članakOdržan forum hrvatskih i ruskih gospodarstvenika