Kala i Kalnička – voda koja drži priču!

kala-05lkalnicka-05lS iznimnim zadovoljstvom Vam predstavljamo nove robne marke asortimana voda – prirodnu izvorsku vodu ‘Kala’ i gaziranu prirodnu mineralnu vodu ‘Kalnička’. Prirodnost i kvaliteta glavne su odlike naših novih robnih marki.

Izvor Apatovec skriven je u gustim šumama, okružen pitomim, zelenim brežuljcima Kalnika, zaštićen od svih vanjskih utjecaja i onečišćenja. Od tuda i naziv naših novih voda koje će zasigurno pronaći put do brojnih zaljubljenika u čiste izvorske vode. A stablo javora nije bez razloga naš zaštitni znak – ono je simbol života, dugovječnosti i netaknute prirode šumovitog Kalnika. Kala i Kalnička bogate su kalcijem i magnezijem što im daje okus svježine i zdravlja.

Naime, 1 L gazirane vode bogate natrijem i hidrogenkarbonatima, kao što je Kalnička mineralna voda, pozitivno utječe na snižavanje kolesterola u krvi. Upravo nam natrij-hidrogenkarbonat može pomoći u održavanju kiselo-bazne ravnoteže.

On služi za neutralizaciju suvišnih kiselina. Prirodna izvorska voda Kala i prirodna mineralna voda Kalnička idealno su rješenje za osvježenje organizma tijekom cijelog dana.

Proizvođač: Cedevita d.o.o.

Distributer: Atlantic Trade / Bionatura bidon vode

Prethodni članakDomaće se gasi – uvoz odojaka dosegao 50 posto potreba
Sljedeći članakMaloprodaja u BiH: Konzum i Bingo najviše rasli u 2011.