Kaufland otvorio novu trgovinu u Rijeci

Drugo je to prodajno mjesto Kauflanda u ovom primorskom gradu čime se njegova mreža proširila na 45 trgovina diljem zemlje

Nova poslovnica trgovačkog lanca Kaufland otvorena je u Rijeci, na adresi Osječka 39. Drugo je to prodajno mjesto Kauflanda u ovom primorskom gradu čime se njegova mreža proširila na 45 trgovina diljem zemlje.

Bogati program na otvorenju, poput mini koncerta poznate Zsa Zse, darova za posjetitelje te super akcija i ponuda privukao je brojne kupce da istraže novu lokaciju Kauflanda na Škurinju. Nova poslovnica kupcima nudi prodajnu površinu od 2.804 četvornih metara, a u njoj je posao našlo 69 djelatnika.

Otvorenje ove trgovine obilježio je humanitarni aspekt jer je Kaufland uručio ček od 20.000 kuna Crvenim nosovima za provedbu programa “Intenzivan osmijeh” u KBC Rijeka koju klaunovidoktori redovito posjećuju. Crveni Nosovi svakodnevno donose osmijeh i radost te pružaju psihosocijalnu podršku u bolnicama, domovima za starije te ustanovama za djecu i mlade s teškoćama u razvoju.

“Sav naš doprinos koji dajemo društvu ne bi bio moguć bez podrške zajednice u kojoj živimo i djelujemo. Upravo zato nas veseli suradnja s Kauflandom te zahvaljujemo što je prepoznao važnost naše misije i podržao nas kroz ovu donaciju”, poručila je Maja Rusan, voditeljica Odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije, Crveni nosovi. “Ponosni smo što smo otvorili našu 45. trgovinu u Hrvatskoj, a drugu u Rijeci. Također, drago nam je što smo i ovaj put mogli podržati lokalnu humanitarnu udrugu, a Klaunovidoktorima uistinu se divimo te im želimo da i dalje donose osmijeh i radost onima kojima je to najpotrebnije”, povodom otvorenja izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakMađarska u blizini granice s Ukrajinom otvorila veliki željeznički terminal
Sljedeći članakAldi zbog štednje energije skraćuje radno vrijeme