Kaufland škola voća i povrća

Čak 51 osnovna škola dobila je svoju partnersku poslovnicu za školsku godinu 2022./2023. i u njoj će svaki tjedan moći preuzeti besplatno svježe voće i povrće za cijelu školu i sve učenike

Objavljeni su pobjednici ovogodišnjeg natjecanja “Kaufland škola voća i povrća” koje trgovački lanac organizira već šestu godinu zaredom. Čak 51 osnovna škola dobila je svoju partnersku poslovnicu za školsku godinu 2022./2023. i u njoj će svaki tjedan moći preuzeti besplatno svježe voće i povrće za cijelu školu i sve učenike. Učenici su ove godine imali zadatak izraditi zdravu kuharicu, a žiri, koji su činili slastičarka Ivana Čuljak, chef i ambasador Kauflanda Pero Savanović te Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija u ovog trgovačkog lanca, nije imao nimalo laki zadatak.

“Jako smo sretni što je ove godine naš projekt rezultirao rekordnim brojem prijava te smo iznimno ponosni na sve koji su sudjelovali u ovom natjecanju, a posebno se to odnosi na škole za djecu s teškoćama kojih ove godine imamo šest. Ovim putem čestitam svim školama pobjednicama, ali i svima koje su sudjelovale – bilo je zaista teško odlučiti koja je najbolja”, poručila je Marija Franić.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakProjekt Od izvora do mora na Čiovu
Sljedeći članakHŽ Cargo s novom aplikacijom digitalizira i modernizira poslovanje