King Supreme i Seduction prvi su ovogodišnji noviteti bogate Ledove ponude

King Supreme donosi savršen balans slane karamele, jednog od najpoželjnijih okusa na svijetu, a za ljubitelje voćnih okusa, u škrinje uskoro stiže i King Seduction

Najiščekivaniji trenutak za sve ljubitelje deserta na štapiću otvorenje je sladoledne sezone, koju je Ledo ove godine obogatio dvjema novim senzacijama – Kingom Supreme i Kingom Seduction. Radi se o kombinacijama okusa koje će razmaziti svakoga eksplozijom i punoćom okusa.

“King je za nas oduvijek bio puno više od sladoleda, a tu važnost i simboliku nastojimo prenijeti našim potrošačima na više načina. Lansiranjem dvaju novih okusa Kinga ove godine slavimo inovaciju, kreativnost i neumornu potragu za novim iskustvima. Kako bismo prikazali upravo to iskustvo, predstavili smo novu komunikacijsku platformu “Escape the ordinary”. Priča je to o jedinstvenom putovanju kroz teksture i okuse na koje vas vodi svaki novi zalogaj sladoleda King. Gotovo nestvarno mjesto satkano od skrivenih želja na koje se uvijek možete vratiti. Međutim, ne stajemo samo na ovome. Naša najveća inovacija tek slijedi, a to zaista pokazuje našu predanost i posvećenost brendu King, stvaranju novih trendova i pomicanju granica”, poručila je Andrea Klišanić, marketing menadžerica Adriatics regije tvrtke Ledo plus.

Okusi kojima je teško odoljeti
King Supreme donosi savršen balans slane karamele, jednog od najpoželjnijih okusa na svijetu. Sladoled okusa slane karamele obogaćen je mliječnom karamelom i obavijen ukusnim preljevom od slane karamele, sloja bijele čokolade s okusom karamele i hrskavih komadića keksa, čineći tako neodoljivu kombinaciju okusa i tekstura. Za ljubitelje voćnih okusa, u škrinje uskoro stiže i King Seduction. Hrskav vanjski sloj prepoznatljive Kingove čokolade s komadićima badema, sladoled okusa panna cotte, uz središnje punjenje od jagode čine King Seduction savršenim izborom za sve ljubitelje kremastih tekstura i osvježavajućih okusa.

Nove sladolede King prati i nova komunikacijska platforma King “Escape the ordinary” koju su u Ledu osmislili kako bi u potpunosti dočarali inovativne okuse svakog Kinga.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakSeminar: Nova pravila za ambalažu – nova rješenja u produkciji
Sljedeći članakTvrtka Mars sudjelovala u projektu CO2MPENSATING BY PLANTING