Kiselo vrhnje z’bregov – užitak za cijelu obitelj

kiselo-vrhnje-12-900g-vindJednaka kvaliteta, manje masnoće i novi, atraktivni dizajn

Kiselo vrhnje ‘z bregov, neizostavna namirnica bilo kojeg domaćinstva, od sada je dostupna  u pakiranju od 900 grama.  Sa svega 12% mliječne masti, ovaj proizvod pruža pravo osvježenje, uz nepromijenjenu kvalitetu i punoću okusa.

Pakirano u simpatičnoj, novo dizajniranoj kantici, Vindijino kiselo vrhnje kao stvoreno je za upotrebu u krugu obitelji. Mogućnosti pripreme jela od ove ukusne namirnice nemaju granica – u kombinaciji s povrćem dobivaju se izvrsne salate, a izvrstan je sastojak i za razne umake i preljeve. Također, kiselo vrhnje ‘z bregov samo je po sebi vrhunski dodatak brojnim jelima, dodatno obogaćenim njegovim tradicionalno izvrsnim okusom.

Dolaskom toplijeg vremena počinju se pripremati lagana, osvježavajuća i ukusna jela, koja izazivaju nepce i revitaliziraju tijelo.  Široki rezanci s lososom i kiselim vrhnjem predstavljaju upravo takvo jelo, a recept za njegovu pripremu nalazi se na samom pakiranju proizvoda.

Vindijino kiselo vrhnje ima smanjeni udio masnoće, pružajući zdrav užitak svakom tko ga kuša, a njegovo praktično pakiranje omogućuje jednostavnu konzumaciju.

Prethodni članakKanaan počinje proizvoditi čips za Konzum
Sljedeći članakCastello Festigia podruma Agrolaguna osvojio srebrnu medalju u Madridu