Klosterquell-Hofer svježi voćni sok: Twist and Drink

klosterquell-hofer-svjezi-vocni-sok-midiKoncept je jednostavan i uvjerljiv: uzmite plastičnu bocu veličine 200 ml, koju je moguće otvoriti jednim potezom i uživajte u svježem voćnom soku.

Ako mislite da čak i mala djeca mogu otvoriti takvu bočicu, u pravu ste: Twist and Drink boce austrijskog proizvođača Klosterquell-Hofer GmbH su posebno dizajnirane i proizvedene kako bi njima lako rukovala i djeca od 3 do 10 godina.

Ova tvrtka već je gotovo 25 godina prisutna na europskom tržištu sokova, dok na austrijskom tržištu već godinama potvrđuje vodeću poziciju.

Ovaj originalni koncept pića je 1973. izmislio inženjer Kurt Hofer vodeći se uvjerenjem kako će visoko nutritivan voćni napitak u jedinstvenoj bočici postati pravim tržišnim hitom.

I bio je u pravu, jer njegova inovacija je ostvarila gotovo instantni uspjeh, s više od deset tisuća prodanih boca samo u prvoj godini proizvodnje, a ime Twist and Drink je postalo nositeljem uspjeha u mnogim europskim državama (originalni njemački naziv je pritom “Dreh und Trink”).

Čak 82% godišnje proizvodnje danas je namijenjeno izvozu, a najveća tržišta su njemačko i britansko. Proizvodnja je smještena u Gutensteinu, te se zasniva na kombinaciji čiste izvorske vode s koncentratima prirodnog soka.

U proizvodnji ukupno sudjeluju 32 radnika, koji rade u obiteljskom okruženju moderne tvrtke u 100% obiteljskom vlasništvu.

“Cilj nam je daljnji rast na tržištima južne Europe, te pogotovo na tržištima na kojima do sada još nismo u tolikoj mjeri zastupljeni. Uvjereni smo kako je kombinacija sofisticiranog šarenog pakiranja, prirodnog i osvježavajućeg soka i jasno definirane ciljne grupe dobitni recept i za buduće širenje na međunarodnom tržištu bezalkoholnih pića”, naglašava generalni direktor izvoza i sin osnivača, Kurt Hofer.

Prethodni članakU Supernovi Zadar otvoren Nike shop
Sljedeći članakFrisch & Frost: Najbolja slatka jela iz Austrije