Konferencija Employer branding

Mapa znanja organizira konferenciju Employer branding, 20.9.2019. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Na konferenciji će predavati Maja Crnjak, Daniel Ackermann i Petra Murgić, Sanja Petek Mujačić, Blanka Lasić, Maja Marković Mileusnić, Đurđica Preočanin Korica, Jasminka Puškarić i Martina Roša

Zbog kroničnog nedostatka zaposlenih sve su tvrtke, bez obzira na veličinu, pod velikim pritiskom da unaprijede svoju organizacijsku kulturu, načine vođenja i komunikacije te privlačenja i zadržavanja zaposlenih.

Kako se u priču privlačenja i zadržavanja zaposlenika uklapa employer branding, employee value proposition, iskustvo zaposlenika i sve one marketinške taktike koje su donedavno korištene samo za privlačenje kupaca?

S obzirom na to da su tvrtke i zaposlenici zamijenili mjesta i da tvrtke prodaju sve ono što nude osim svojim kupcima i svojim budućim i trenutnim zaposlenima, marketinške su strategije više nego korisne i u upravljanju ljudskim resursima.

Međutim, jednako kao i u marketingu, vaša ponuda mora odgovarati onome što reklamirate, jer ako ono što potencijalni “kupci” vide u izlogu, ne odgovara onome što je u dućanu, sve strategije padaju u vodu.

Mapa znanja organizira konferenciju Employer branding, 20.9.2019. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Na konferenciji će predavati Maja Crnjak, Daniel Ackermann i Petra Murgić, Sanja Petek Mujačić, Blanka Lasić, Maja Marković Mileusnić, Đurđica Preočanin Korica, Jasminka Puškarić i Martina Roša.

Kakav je zaista vaš employer branding, kako ga izgraditi, od kojih komponenti se sastoji, kako je povezan s drugim procesima unutar HR-a? Sve to i još više, saznajte na Employer branding konferenciji na kojoj ćete, zbog njenog specifičnog formata, i vi imati priliku su-kreirati sadržaj i aktivno sudjelovati.

Više informacija o seminaru i prijavama možete pronaći na web stranici Mape znanja.

Prethodni članakČips RICE UP
Sljedeći članakSberbank i AUKA lansirali inovativnu uslugu za mobilno plaćanje Settle