Vodimo vas na SUPPLY CHAIN MANAGEMENT ARENU 2012

supply-chain-management-arena-midiTri najsretnija čitatelja portala Jatrgovac.hr dobivaju besplatne kotizacije za prestižnu konferenciju

Za sudjelovanje u nagradnoj igri portala Jatrgovac.hr i Infoarena grupe potrebno je poslati poruku na redakcijski e-mail redakcija@jatrgovac.hr do petka, 27. siječnja do 12,00 h. Tri najsretnija sudionika imaju priliku osvojiti besplatne kotizacije u vrijednosti od 2900 kn za regionalnu konferenciju o upravljanju lancem opskrbe SUPPLY CHAIN MANAGEMENT ARENA 2012, koja se u organizaciji Infoarena grupe održava 1. veljače 2012. u hotelu The Regent Esplanade u Zagrebu.

Suorganizator konferencije je Hrvatska udruga za upravljanje lancem opskrbe, a generalni partner Konzum d.d.

Dan nakon konferencije, 2. veljače 2012., organizator je sudionicima omogućio besplatno sudjelovanje na interaktivnim radionicama te predstavljanju raznih projekata povezanih s temom konferencije.

Glavne teme prvog dana konferencije su:
• Kompleksnost lanaca opskrbe i upravljanje njihovom složenošću,
• Kolaboracija u lancu opskrbe – protok informacija u proširenim SC,
• S&OP proces – protok informacija unutar poduzeća,
• Razvoj logistike u regiji te što nam donosi ulazak Hrvatske u EU.

Na konferenciji će se raspravljati kako SCM može pomoći u reduciranju troškova i povećanju produktivnosti, smanjenju rokova isporuke i povećanju kvalitete usluge u trenu kada se konkurencija povećava i svaki detalj i svaka kuna postaje bitna.

Na SCM Areni pokušat ćemo odgovoriti na ključna pitanja, a Vi ćete biti u mogućnosti podijeliti svoja iskustva s brojnim uglednim predavačima, panelistima i afirmiranim stručnjacima iz Hrvatske i regije, poručuju organizatori.

Novost je održavanje interaktivnih radionica i predstavljanje projekata s temama koje su povezane sa SCM-om dan nakon glavne konferencije. Jednu od interaktivnih radionica održat će tvrtka Aldata, a od projekata koji će biti predstavljeni izdvajaju Cargo City i Cargo centar Zagreb.

Sudjelovanje na interaktivnim radionicama i predstavljanju projekata je besplatno, uz obaveznu registraciju na web stranici Infoarene. Pravo prvenstva imaju sudionici prvog dana konferencije.

Na konferenciji će biti zastupljeni predstavnici različitih industrijskih vertikala te tvrtki različitih veličina. Takvo okruženje uvelike obogaćuje konferenciju čineći je jedinstvenim edukacijskim događajem, te mjestom koje potiče umrežavanje bez premca.

Više o konferenciji i samom programu možete doznati na web stranici www.infoarena.hr.

Prethodni članakMercatoru istekao rok za predaju ponude za Laško
Sljedeći članakDioničari NLB-a odlučuju o dionicama Mercatora