Konferencija: Trgovina budućnosti – Digitalno doba trgovine

Na konferenciji će se analizirati stanje i trendovi ukupnog sektora FMCG (fast mooving consumer goods) u Europi i Hrvatskoj, s posebnim naglaskom na nove trendove digitalnog marketinga i društvenih mreža

Hrvatska gospodarska komora organizira prvu konferenciju o trgovini: Trgovina budućnosti – Digitalno doba trgovine koja će se 1. listopada s početkom u 9.30 sati održati u hotelu Olympia, u Vodicama.

Na konferenciji će se analizirati stanje i trendovi ukupnog sektora FMCG (fast mooving consumer goods) u Europi i Hrvatskoj, s posebnim naglaskom na nove trendove digitalnog marketinga i društvenih mreža. Razgovarat će se i o omnichanell strategijama budućnosti, prodajnim mjestima i njihovom utjecaju na doživljaj kupnje kao i o nizu drugih aktualnih tema.

Prisutnima će se obratiti potpredsjednik za trgovinu i financije HGK Josip Zaher, izaslanik dekana Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Lajoš Žager, državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta Nataša Mikuš Žigman te Andrija Mikulić, glavni državni inspektor.

Prethodni članakFrankovka Miraz Feravina potvrdila šampionsku titulu
Sljedeći članakSkupština Kraš-ESOP-a protiv sklapanja sporazuma s MI Braća Pivac