28.3 C
Zagreb
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024., 12:00
OstaloTVKonferencija za medije u sklopu akcije "Manje je više"

Konferencija za medije u sklopu akcije “Manje je više”

Tvrtke Procter & Gamble i Henkel organizirale su drugu po redu konferenciju na kojoj su ukazali na inovacije u segmentu kompaktiranih deterdženata za pranje rublja pod geslom “Manje je više”.

Naime, novi deterdženti ovih proizvođača na sebi imaju washload ikonu koja prikazuje broj prosječnih pranja koje je moguće ostvariti jednim pakiranjem deterdženta i stoga predstavljaju pametnu kupovinu, kupcima osiguravaju uštedu te smanjuju utjecaj na okoliš.

O prednostima novih proizvoda i benefitima za kupce na prezentaciji su govorili Srđan Lisac, član uprave tvrtke P&G koji obnaša funkciju zamjenika predsjednice Zajednice proizvođača i veletrgovaca sredstvima za pranje, čišćenje i kozmetiku pri HGK te Miranda Mladin, marketing menadžer u poslovnom sektoru proizvoda za pranje i čišćenje u domaćinstvu tvrtke Henkel za regiju Adria.

Najnovije objave

Vindijine trgovine sada dostupne na Woltu u 10 hrvatskih gradova

"Dugoročno od suradnje sa Woltom, uz dosadašnju uspješnost i prepoznatljivost, očekujemo još jače isticanje svojih brandova i proizvoda, veći doseg do novih kupaca te...

izlog

Domino’s Pizza dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu i Osijeku

Aktivirano je pet lokacija, osiguravajući da omiljena jela budu dostupna svima, gdje god se nalazili Glovo, vodeća platforma za dostavu raznih proizvoda i jela na...