Konzum i ove godine daje slobodan dan roditeljima prvašića

Dosad je tu pogodnost u Konzumu iskoristilo ukupno 1.358 zaposlenika, a ove će godine uz svoje prvašiće na prvi dan škole biti 279 Konzumovih zaposlenika

Ova će se školska godina u mnogočemu zasigurno razlikovati od svih dosad, no jedno će ostati isto – roditelji prvašića zaposleni u Konzumu i ove će godine biti uz svoje školarce na prvi dan škole. Konzumova tradicija u okviru koje svim zaposlenicima kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole daje slobodan dan na prvi dan nastave tako će se nastaviti neovisno o tome što će školska godina početi u novim okolnostima, poručuju iz ovog trgovačkog lanca.

“Iako još uvijek nismo sigurni kako će školska godina koja je pred nama izgledati, neupitno je da uz prve dane škole vežemo svoje najljepše uspomene, prepune veselja, smijeha i radosti. Kolegama koji su roditelji prvašića želimo omogućiti da na početku te sasvim nove avanture, neizvjesnije i uzbudljivije nego ikad prije, budu uz svoje školarce te tako s njima podijele sva nova iskustva i pruže im potrebnu podršku na njihov veliki dan”, poručio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Konzum je prije pet godina uveo slobodan radni dan za roditelje prvašića i dosad ga je iskoristilo 1.358 zaposlenika, dok će ga ove godine iskoristiti 279 zaposlenika čijih 278 djece kreće u prvi razred osnovne škole.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakSaponia prvašićima poklanja BIS Handysept – gel za dezinfekciju ruku
Sljedeći članakBIPA nastavlja s ekspanzijom i uređenjem poslovnica diljem Hrvatske