Konzum i Tisak na Foursquareu

konzum_loyalty_special_lockedtisakmedia_loyalty_specia_lockedKonzum i Tisak media ušli su u svijet geolokacijskog marketinga na najpopularnijoj svjetskoj geolokacijskoj društvenoj mreži Foursquare te time potvrdili vodeću poziciju u inovativnom korištenju i primjeni modernih tehnologija, priopćeno je danas iz tih tvrtki koje posluju u sastavu koncerna Agrokor.

Pritom ističu kako ovaj projekt smatraju nastavkom niza novih usluga i mogućnosti poput plaćanja računa, Internet kupovine i mobilne aplikacije za kupovinu koje su do sada pokrenuli.

S više od 8 milijuna korisnika u svijetu, uz rast od 3400% u 2010. godini, Foursquare korisnicima omogućuje istraživanje zanimljivih lokacija, povezivanje s prijateljima, osvajanja badgeva te dobivanje personaliziranih preporuka zanimljivih lokacija.

Prijavljujući se na lokacije na kojima se nalaze putem Foursquare aplikacije na smartphoneu, korisnici dijele svoju trenutnu lokaciju s prijateljima, dobivaju informacije o lokacijama te pritom skupljaju bodove i virtualne bedževe.

Foursquare nudi iskustvo realnog svijeta, omogućujući korisnicima dijeljenje informacija o mjestima koja su posjetili te uvid u “digitalne mrvice” odnosno preporuke koje su drugi korisnici Foursquare ostavili. Tvrtke i brendovi koriste brojne mogućnosti koje Foursquare nudi kako bi zadržale, animirale i aktivirale kupce i ciljne skupine.

Shopping u Konzumu i Tisak media centrima uz Foursquare postaje “društveni događaj”, iskustva i preporuke mogu se podijeliti s prijateljima, a najvažnije – vjernost se nagrađuje primamljivim specialsima.

Trenutnim Konzumovim Loyalty Specialom uz pet prijavljivanja u jednom od 19 Super Konzuma u Zagrebu, Splitu, Rijeci ili Osijeku posjetitelji osvajaju poklon bon u vrijednosti od 50 kuna za kupovinu u Konzum Internet prodavaonici ili putem m-Konzum mobilne aplikacije za iPhone, iPod touch, iPad i Blackberry.

Kupovina može biti i zabavna u društvu prijatelja, jer za zajedničko chekiranje uz predočenje računa u SuperKonzumu u Avenue Mallu, Konzum poklanja kutiju keksa za slatko prijateljsko druženje.

Loyalty Specialom Tisak medie kupci za samo tri chek-ina u jednom od sedam Tisak media centara u Zagrebu, Splitu i Osijeku osvajaju poklon bon od 50 kuna. Osvojeni poklon bon mogu iskoristiti za kupnju u Tisak media centrima te pronaći nešto za sebe u bogatom asortimanu knjiga, glazbe, filmova i igara.

Konzum i Tisak ostvarili su ovaj projekt uz pomoć tvrtke iSTUDIO, partnera u razvoju prisutnosti na društvenim mrežama.

Prethodni članakPIK Vrbovec dobitnik četiri zlatna odličja na Novosadskom sajmu
Sljedeći članakAgrolaguna: Vinima Festigia pet zlatnih medalja na Vinistri