Kozmo: Na tjednoj akciji boje za kosu

kozmo-akcija-boje-za-kosu-wideNa popustu od 30 posto u srijedu, 20 posto u četvrtak te 10 posto u petak bit će cjelokupni asortiman boja za kosu

S dolaskom proljeća mnogi se ohrabre na promjenu izgleda ili stylinga, a jedna od dojmljivijih svakako je promjena frizure. Oni koji nisu dovoljno hrabri za radikalnu promjenu dužine kose, možda bi trebali posegnuti za novom bojom kose.

Ovotjedna Kozmo srijeda prilika je svima da po posebno sniženim cijenama kupe idealnu nijansu boje za kosu omiljenog proizvođača s kojom će zablistati u punom sjaju.

Naime, na popustu od 30 posto u srijedu, 20 posto u četvrtak te 10 posto u petak bit će cjelokupni asortiman boja za kosu.

Ispravno odabrana boja za kosu učinit će značajnu promjenu izgleda te će kosa će izgledati sjajnije i bujnije.

Iako postoje uvriježena pravila poput onih da plava boja pristaje osobama svijetle puti i očiju, crna osobama tamnog tena, smeđa se najlakše kombinira i pristaje većini smeđa boja dok se za crvenu odlučuju najhrabriji ipak je korisno prije kupnje savjetovati se s frizerom.

Također, kupcima će pri kupnji svojim savjetima rado pomoći i stručni djelatnici u Kozmo drogerijama, kako bi odabrali idealan proizvod iz širokog asortimana boja za kosu različitih svjetskih proizvođača.

Kako su boje za kosu koje su namijenjene kućnoj upotrebi danas siguran odabir što se tiče kvalitete i postizanja željene nijanse, ovotjedna Kozmo srijeda zasigurno će razveseliti mnoge koji žude za promjenom ili osvježavanjem trenutne boje.

Prethodni članakBiH: Ikea u Ključu otvara tvornicu namještaja i 150 radnih mjesta
Sljedeći članakTrgovački centri oživljavaju domaće tržište nekretnina