Kozmo proizvodi za žene u povodu Martinja

good-nature-caj-largeKozmo drogerija pripremila je povodom nastupajućeg blagdana Sv. Martina posebnu paletu proizvoda koje pod nazivom  „Vodič za preživljavanje za žene“  predstavlja u okviru današnjeg priopćenja.

„Prijedlog neizostavnih proizvoda za Martinje iz asortimana Kozmo drogerija riješit će vas glavobolje vezane uz organizaciju proslave, ali i one koja slijedi jutro poslije“, poručuju iz Kozma.

Tekući puder za lice Catrice Perfect Resist (cijena 37,90 kn) Zabave u povodu Martinja nerijetko potraju cijelu noć, a kako bi i vaš make-up bio postojan do jutra, ne zaboravite na puder uz koji ćete cijelu noć izgledati svježe, ali i prekriti crvenilo obraza koje će se pojaviti nakon par čašica.

Najlonke Chic Flair, razne vrste, veličine i uzorci (cijena 42,99 kn) Kako biste izbjegli da proslavu Martinja pamtite ponajprije po poderanim čarapama koje ste začehnuli na stari drveni stolac, u torbici obvezno ponesite rezervne najlonke. Koristit će vam i kad vam u prohladnoj kleti kroz drvena vrata zapuše po nogama.

Perla papirnati dvoslojni ručnik 2/1 (cijena 6,99 kn) Kao svaka modno osviještena žena, sigurno ste za proslavu Martinja pripremili svoje omiljene štikle, no ne zaboravite kako idete u klet koja je smještena uz vinograd, a ne u novootvoreni noćni klub. Ipak, ako se ne želite odreći svoje elegancije, poslužite se papirnatim ručnicima koje ćete zasigurno imati u blizini te očistite cipele od prašine i blata.

Vademecum 2u1 Oxy White Fresh zubna pasta sa sredstvom za izbjeljivanje zubi 75 ml (cijena 14,99 kn) Mnogi će ljubitelji crnog  vina radije posegnuti za bijelim kako bi izbjegli mrlje na zubima, no uz sredstvo za izbjeljivanje zubi koje će im vratiti prirodnu bjelinu i dalje možete bezbrižno uživati u svom omiljenom crnjaku.

Good nature organic čaj, razne vrste (cijena 17,99 kn) Buđenje nakon odličnog tuluma obično započinje osjećajem žeđi, a kako biste je utažili i ujedno smirili želudac posegnite za šalicom toplog čaja.  Njegova priprema će vam oduzeti tek par minuta, a u trenu će vam vratiti energiju, pogotovo ako u šalicu dodate i žličicu meda, jednog od najučinkovitijih prirodnih lijekova i poznatog otrježnjivača.

Tekući deterdžent za skidanje mrlja Vanish 1 l (cijena 27,99 kn) Rijetki su sretnici koji nakon dobrog tuluma kući dolaze bez ijedne mrlje na odjeći. Poznato je da se mrlje od vina teško odstranjuju, no dodajte Vanish pri pranju i bez problema ćete ih otkloniti. Osim na odjeći, isprobajte njegovu učinkovitost i na tepisima.

Prethodni članakDobit Mercatora 28 milijuna eura
Sljedeći članakTommy otvorio novi supermarket