Kozmo srijeda donosi popuste na sve deterdžente za pranje rublja

U sklopu ovotjedne promotivno-prodajne akcije Kozmo srijeda u svim drogerijama ovog lanca mogu se pronaći deterdženti za pranje rublja sa sniženim cijenama.

Naime, cjelokupan će se asortiman praškastih i tekućih deterdženata za rublje tijekom tri dana moći kupiti na posebnom popustu – 30 posto u srijedu, 20 posto u četvrtak te 10 posto u petak u svim Kozmo drogerijama diljem Hrvatske.

kozmo-srijeda-deterdzenti-rublje-cijeneU bogatom asortimanu Kozma mogu se naći proizvodi za pranje najrazličitijih vrsta rublja, od pamuka pa sve do osjetljivih tkanina poput svile, vune ili sintetike.

Ovisno o boji odjeće koja prevladava u njihovim ormarima, kupcima su na raspolaganju deterdženti za bijelo, crno i šareno rublje te svi mogu  nabaviti upravo onaj deterdžent koji najbolje odgovara njihovim željama i potrebama.

Oni neodlučni mogu potražiti savjet pri odabiru odgovarajućeg deterdženta od djelatnika u drogeriji koji će im pomoći pri kupnji i uputiti koju vrstu rublja prati kojim deterdžentom kako bi boje i tekstura materijala ostale sačuvane, poručuju iz Kozma.

Prethodni članakPočinje prehrambena revolucija
Sljedeći članakPlodine: Dividenda 85,74 kune po dionici