Kozmo srijeda s čak 50 popusta

kozmo-srijeda-50-posto-wideU okviru svoje tjedne promotivno-prodajne akcije “Kozmo srijeda” lanac drogerija Kozmo od sada nudi još veće popuste na odabrane kategorije proizvoda.

Naime, Kozmo je u koncept Kozmo srijede uveo dosad još neviđen popust od 50 posto na pojedine linije proizvoda, ističu iz tvrtke, koji će zajedno s popustom od 40 posto povremeno zamijeniti redovni popust od 30 posto.

Dakle, neke će Kozmo srijede donositi popust od 50 posto, neke od 40, dok će većina ostati na standardnih 30 posto, a kupci će putem Facebook stranica Kozma i dalje moći sudjelovati u raspravama oko prijedloga kategorija na popustu, navodi se u priopćenju.

Ovotjedni popust od 50 posto omogućit će svim djevojkama i ženama da se riješe neželjenih dlačica metodom koja im najviše odgovara te tako na vrijeme pripreme za toplije dane.

Depilacijske kreme, trake za depilaciju lica i tijela za normalnu i osjetljivu kožu, depilacijske trake bez voska te vosak za hladnu i toplu depilaciju – sve su to proizvodi koji će u srijedu u svim Kozmo drogerijama diljem Hrvatske biti na popustu od 50 posto, ističu iz Kozma.

Prethodni članakLedo King sladoledna bajka
Sljedeći članakLansiran Somersby kruška