Kruna vašeg online poslovanja

Sponzorirana objava
Dokažite sebi i drugima da upornost i profesionalnost u stvaranju inovativnih procesa u poslovanju na internetu može biti nagrađena, te ostvarite kredibilitet i reputaciju među korisnicima odnosno kupcima. Ispunite prijavu za Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2010. koja se dodjeljuje fizičkim i pravnim osobama koje su svojim prošlogodišnjim rezultatima pridonijele poboljšanju uvjeta za poslovanje na webu (i internetu općenito) te počelima nove ekonomije.

kresimir-macan-dodijeljuje-nagraduNagrada će se dodjeljivati sljedećim poslovnim rješenjima: web portal, web trgovina, web servis, internet bankarstvo, payment gateway te ostale komercijalne web usluge. Neki od kriterija ocjenjivanja vezani su uz vizualni identitet, pristupačnost, inovativnost poslovnih modela, kvalitetu usluge, primjenu sigurnih tehnologija, interaktivnost, korisnička podrška, sigurnost te drugi.

Dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije održati će se u sklopu konferencije Web::Strategija 8 – Istinom do kupca 17. lipnja 2010. u konferencijskom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu.

Nominacije za Zlatnu nagradu su otvorene do 30.05.2010. u 12 sati, a prijava se vrši na način da se tražene informacije pošalju putem kontakt obrasca na službenoj stranici konferencije. Obrazac ne mora ispuniti vlasnik rješenja (pravilo: svatko može prijaviti svakoga).

Ukoliko i ne konkurirate za Zlatnu nagradu, postanite sudionik ove web konferencije i poslušajte stručna predavanja. Učinite to što prije jer redovna cijena ulaznice od 700 kn + PDV vrijedi još samo ovaj mjesec. Naučite kako primijeniti iskustva predavača i iskoristiti ih za poboljšanje vašeg poslovanja jer – ako nećete vi – vaša konkurencija će doći na Web::Strategiju 08. Prijavite se odmah i vidimo se!

Dora Staničić
Marketing Odjel d.o.o.
Adresa: Selska cesta 34/a, Zagreb
E-mail: agencija@marketing-odjel.com
Web: www.marketing-odjel.com
Mob: 091/212 9287

Prethodni članakSladoled Stracciatella-šumsko voće
Sljedeći članakTrgovački centri najboljeg omjera cijene i kvalitete: City Center One, Kaufland, Konzum…